Završena izgradnja poduzetničkog inkubatora

Završena je izgradnja poduzetničkog inkubatora čime su osigurani dodatni prostorni i tehnički preduvjeti za razvoj poduzetništva u Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.10.2021
Završena izgradnja poduzetničkog inkubatora


 Poduzetnički inkubator dio je Gospodarske zone „Bjeliš-zapad“, a unutar svojih prostora omogućit će smještaj tvrtkama kojima je potrebna pomoć u vezi stručnih znanja, poslovnih prostora te podrške prilikom poslovnog upravljanja.

Poduzetnički inkubator nalazi se na parceli površine 5.820 m2, a sastoji se od osnovne poslovne i pomoćne građevine u kojoj je smještena kotlovnica. Osnovna građevina sastoji se od uredskih prostora, proizvodno-servisnog prostora, konferencijske i multimedijalne opreme te ostalog prostora u svrhu zajedničke namjene. Radni prostori u prizemlju predviđeni su za proizvodne djelatnosti, a prostorije na katu namijenjene su za urede. Također su u sklopu projekta izgrađena i parkirališna mjesta, od kojih je dio posebno označen za osobe s invaliditetom i poteškoćama u kretanju.  

Trenutno je u tijeku organizacija tehničkog pregleda te natječaj za opremanje poduzetničkog inkubatora kako bi on u što skorije vrijeme mogao započeti s radom. Kako izgleda zgrada poduzetničkog inkubatora, moguće je vidjeti u galeriji fotografija.

Zadnje vijesti

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Više narušavanja javnog reda i mira tijekom vikenda u alkoholiziranom stanju

FOTO GALERIJA

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška

Župan Marušić obišao radove energetske obnove novogradiške bolnice