Završen projekt Općine Podcrkavlje "Aktivirajmo se"

Općina Podcrkavlje organizirala je danas završnu konferenciju projekta "Aktivirajmo se", sufinanciranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt je usmjeren rješavanju problema mladih u svojoj lokalnoj zajednici, koji su upoznati s prilikama u samoj općini, a što je i rezultiralo osnivanjem Udruge za mlade naziva "Šteta".

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.10.2018
Završen projekt Općine Podcrkavlje "Aktivirajmo se"
Kroz radionice i edukacije podignuti svijest mladih, upoznati ih s prilikama i omogućiti im sudjelovanje u društvenom životu u lokalnoj zajednici – cilj je projekta "Aktivirajmo se", Općine Podcrkavlje  i partnera LAG Posavina. Nakon godinu dana provedbe projekta, u prostorima Općine održana je završna konferencija.

Naime, svrha projekta bila je osnivanje udruge za mlade na području općine, a koja će doprinijeti povećanju življenja kroz povezivanje, umrežavanje i međusobnu suradnju.

Cilj je,  kao i što je rečeno, postignut. Osim povećane uključenosti mladih u rad udruga, povećanja razine informiranosti o njihovim pravima i mogućnostima u lokalnoj zajednici. Kroz radionice i edukacije prezentirana im je i suradnja s partnerima i vanjskim suradnicima.

Projekt, usmjeren rješavanju problema mladih u lokalnoj zajednici, sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ukupna vrijednost projekta je 68 tisuća i 240 kuna. 

 

Zadnje vijesti

Županija privremeno obustavlja donacije koje su dodijeljene javnim pozivima

Raspred za Veliki tjedan i Uskrs u Župi Gospe Brze Pomoći

Završena kratka sezona za košarkašice Broda na Savi

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji