Završen projekt Općine Podcrkavlje "Aktivirajmo se"

Općina Podcrkavlje organizirala je danas završnu konferenciju projekta "Aktivirajmo se", sufinanciranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt je usmjeren rješavanju problema mladih u svojoj lokalnoj zajednici, koji su upoznati s prilikama u samoj općini, a što je i rezultiralo osnivanjem Udruge za mlade naziva "Šteta".

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.10.2018
Završen projekt Općine Podcrkavlje "Aktivirajmo se"


Kroz radionice i edukacije podignuti svijest mladih, upoznati ih s prilikama i omogućiti im sudjelovanje u društvenom životu u lokalnoj zajednici – cilj je projekta "Aktivirajmo se", Općine Podcrkavlje  i partnera LAG Posavina. Nakon godinu dana provedbe projekta, u prostorima Općine održana je završna konferencija.

Naime, svrha projekta bila je osnivanje udruge za mlade na području općine, a koja će doprinijeti povećanju življenja kroz povezivanje, umrežavanje i međusobnu suradnju.

Cilj je,  kao i što je rečeno, postignut. Osim povećane uključenosti mladih u rad udruga, povećanja razine informiranosti o njihovim pravima i mogućnostima u lokalnoj zajednici. Kroz radionice i edukacije prezentirana im je i suradnja s partnerima i vanjskim suradnicima.

Projekt, usmjeren rješavanju problema mladih u lokalnoj zajednici, sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ukupna vrijednost projekta je 68 tisuća i 240 kuna. 

 
Zadnje vijesti

“Ni ove godine ne dvoji, za brodsko rodilište izdvoji!”

Uspješan niz nogometaša Oriolika i dalje traje

Prošli tjedan 26 prometnih nesreća, poginule dvije osobe

FOTO GALERIJA

Srce za Vukovar, da se ne zaboravi!

Obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Krešimir Šimić predstavio dokumentarac "Smije li ratnik plakati" na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Otvoren Lovački muzej u Slavonskom Brodu, prvi u Slavoniji!

Lovci darivali garčinskog župnika