Završen projekt Općine Podcrkavlje "Aktivirajmo se"

Općina Podcrkavlje organizirala je danas završnu konferenciju projekta "Aktivirajmo se", sufinanciranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt je usmjeren rješavanju problema mladih u svojoj lokalnoj zajednici, koji su upoznati s prilikama u samoj općini, a što je i rezultiralo osnivanjem Udruge za mlade naziva "Šteta".

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.10.2018
Završen projekt Općine Podcrkavlje "Aktivirajmo se"


Kroz radionice i edukacije podignuti svijest mladih, upoznati ih s prilikama i omogućiti im sudjelovanje u društvenom životu u lokalnoj zajednici – cilj je projekta "Aktivirajmo se", Općine Podcrkavlje  i partnera LAG Posavina. Nakon godinu dana provedbe projekta, u prostorima Općine održana je završna konferencija.

Naime, svrha projekta bila je osnivanje udruge za mlade na području općine, a koja će doprinijeti povećanju življenja kroz povezivanje, umrežavanje i međusobnu suradnju.

Cilj je,  kao i što je rečeno, postignut. Osim povećane uključenosti mladih u rad udruga, povećanja razine informiranosti o njihovim pravima i mogućnostima u lokalnoj zajednici. Kroz radionice i edukacije prezentirana im je i suradnja s partnerima i vanjskim suradnicima.

Projekt, usmjeren rješavanju problema mladih u lokalnoj zajednici, sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ukupna vrijednost projekta je 68 tisuća i 240 kuna. 

 
Zadnje vijesti

Sukob Bad Blue Boysa i Torcide, jedna osoba lakše ozlijeđena

U Supernova Colosseumu i dalje velika zimska sniženja!

Započinju radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

SPORT

Druga Hrvatska kuglačka liga

Pobjeda kuglačica Obrtnika u županijskom derbiju

FOTO GALERIJA

Polaznici Dječjeg vrtića "Maslačak" uskoro u obnovljenom prostoru

Akcija Društva turističkih vodiča i Turističke zajednice privukla veliki broj Brođana

U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj

Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena

Djed Božićnjak darivao mališane na glavnom gradskom trgu