Završava EU projekt Radio Slavonije 'Glas Europskog parlamenta'

Radio Slavonija privodi kraju projekt 'Glas Europskog parlamenta' (The voice of EU parliament). Podsjetimo, riječ je o 27 tisuća eura vrijednom projektu, kojega je s oko 60 posto sufinancirala EU, a u okvoru kojega se Radio Slavonija bila obvezala emitirati posebne emisije o novostima iz Europskog parlamenta i svemu vezanome za europske politike te hrvatsko mjesto u europskom društvu, a osobito na poticanje angažmana građana kako bi što više njih izašli na svibanjske EU izbore.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 27.06.2019
Završava EU projekt Radio Slavonije 'Glas Europskog parlamenta'


 "U sklopu provedbe projekta u programu Radio Slavonije realizirali smo 35 kvizova (EU QUIZZ) u trajanju svaki po 5 minuta; 16 emisija (EU MINUTES) u trajanju svaka po 10 minuta, 7 reportaža s Plenarnih sjednica iz Bruxellesa i Strasbourga, 14 razgovora (intervjua) s 14 zastupnika u parlamentu, 7 odlazaka na Plenarne sjednica u Bruxelles i Strasbourg i sve to smo popratili s 50 članaka na web stranici Radio Slavonije i 50 postova na Facebooku", kazala je voditelja projekta Dijana Safić, novinarka Radio Slavonije.

Ugovoreno trajanje provedbe projekta je 10 mjeseci, ukupna vrijednost 27.104,25 eura, od čega je iznos sufinanciranja Europskog parlamenta 16.104,25 eura, odnosno 59,42 posto. 

Zadnje vijesti

Priznata treća autohtona pasmina svinja – Banijska šara svinja

FOTO GALERIJA

Održan koncert popularne duhovne glazbe uz Mateja Galića i mlade glazbenike iz Doma molitve

Načelnik Jelinić: "Samo će nova radna mjesta zadržati mlade u Slavoniji"

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu