Završava EU projekt Radio Slavonije 'Glas Europskog parlamenta'

Radio Slavonija privodi kraju projekt 'Glas Europskog parlamenta' (The voice of EU parliament). Podsjetimo, riječ je o 27 tisuća eura vrijednom projektu, kojega je s oko 60 posto sufinancirala EU, a u okvoru kojega se Radio Slavonija bila obvezala emitirati posebne emisije o novostima iz Europskog parlamenta i svemu vezanome za europske politike te hrvatsko mjesto u europskom društvu, a osobito na poticanje angažmana građana kako bi što više njih izašli na svibanjske EU izbore.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 27.06.2019
Završava EU projekt Radio Slavonije 'Glas Europskog parlamenta'
 "U sklopu provedbe projekta u programu Radio Slavonije realizirali smo 35 kvizova (EU QUIZZ) u trajanju svaki po 5 minuta; 16 emisija (EU MINUTES) u trajanju svaka po 10 minuta, 7 reportaža s Plenarnih sjednica iz Bruxellesa i Strasbourga, 14 razgovora (intervjua) s 14 zastupnika u parlamentu, 7 odlazaka na Plenarne sjednica u Bruxelles i Strasbourg i sve to smo popratili s 50 članaka na web stranici Radio Slavonije i 50 postova na Facebooku", kazala je voditelja projekta Dijana Safić, novinarka Radio Slavonije.

Ugovoreno trajanje provedbe projekta je 10 mjeseci, ukupna vrijednost 27.104,25 eura, od čega je iznos sufinanciranja Europskog parlamenta 16.104,25 eura, odnosno 59,42 posto. 

Zadnje vijesti

Panici nema mjesta ali oprezu i trezvenosti svakako da

FOTO GALERIJA

Biskup Milan Stipić blagoslovio kupolu crkve i temelj nove župne kuće brodske grkokatoličke župe

Ruščicom projahalo 65 pokladnih jahača iz svih krajeva Slavonije

FOTOGALERIJA - Više od 60 pokladnih jahača defiliralo perkovačkim šorovima

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole