Zašto nikome ne smeta ruglo u Pilarevoj?

Nekoć prvi brodski neboder, na uglu Pilarove i Vukovarske ulice desetljećima(!!) istinsko je već građevinsko i svako drugo ruglo u gradu Slavonskom Brodu.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 03.03.2020
Zašto nikome ne smeta ruglo u Pilarevoj?
 Sa tim u vezi pregršt je verzija, kako kome odgovara za izgovor, zašto se i čemu je razlog da se to ruglo ne dovede u red:na ulazu je u samo središte Slavonskog Broda iz smjera oba kolodvora, ali ta i takva opravdanja "ne piju vode". Bilo je kojekakvih tumačenja zašto se to ruglo ne uredi, zar je je obnova tog i takvog rugla za Grad Brod toliko (pre)skupa da se taj ružni malo je reći detalj u gradu Slavonskom Brodu (konačno) ne ukloni iz vidokruga, Brođana tako i brojnih posjetitelja ovog grada. Zar to baš ne smeta kome bi smetati trebalo i moralo?

Danas, a mogli smo to vjerojatno i proteklih (tje)dana, registrirali uz neboder postavljenu zaštitnu ogradu, i prolaznici, dok smo snimali, zanimali su se, razlogom, jeli uređenje tog nebodera konačno došlo na red za uređenje ili je ograda, pak, samo da se pješake upozori na opasnost zbog padanja komada žbuke na tlo. 

No, kakogod bilo, nužno je, pronaći model i način, kakogod su se iznašli modeli uređenja pročelja zgrada u centru Broda čija pročelja nisu ni približno bila tako ružna i opasna, valja pronaći rješenja io za ovo. Uvijek ima mjesta kojekakvim izgovorima, ali novca ima i ako se, recimo, i kako se tvrdi, voli ovaj grad onda će se naći mjesta rješenju (i) za ovaj problem.

Zadnje vijesti

Na ulazu u Polikliniku brodske Opće bolnice temperaturu vam mjeri nova termovizijska kamera

STK "Sibinj" stabilni član Druge lige

Započeo novi veliki projekt HCK koji je namijenjen novonezaposlenim osobama

VIJESTI

VRIJEDNA DONACIJA ROTARY KLUBA BRODSKOJ BOLNICI

Na ulazu u Polikliniku brodske Opće bolnice temperaturu vam mjeri nova termovizijska kamera

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline