Započinju prijave za Otvoreno prvenstvo grada Slavonskog Broda u kuhanju fiša

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda i ove godine organizira tradicionalno Otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda u kuhanju fiša.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.06.2022
Započinju prijave za Otvoreno prvenstvo grada Slavonskog Broda u kuhanju fiša


 Manifestacija će se održati u petak, 1. srpnja 2022. godine, na Sportsko-rekreacijskom centru „Poloj“ s početkom u 16,00 sati.

Obavještavaju se svi zainteresirani za sudjelovanje u natjecateljskom dijelu fišijade da će se prijave zaprimati od utorka, 14. lipnja, do petka, 24. lipnja, od 10,00 do 17,00 sati u Turističkom informativnom centru, Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a. Prilikom prijave potrebno je dostaviti dokaz o izvršenoj uplati kotizacije u iznosu od 100,00 kuna po natjecatelju na žiro račun Turističke zajednice HR7023400091100047063 s naznakom „kotizacija za fišijadu“. Prilikom prijave svakom natjecatelju će se uručiti kuponi s kojima će na dan prvenstva preuzeti ribu i ostali potreban pribor. Naime, organizator za sve natjecatelje osigurava po 3 kg očišćene ribe, kruh, vodu, drva, stol i dvije klupe te zdjelice za fiš s priborom. Svaki natjecatelj će pripremati fiš po svom receptu pa je potrebno da sam osigura začine i dodatke kao i kotlić koji ne bi trebao biti manji od 10 litara.

Turistička zajednica također poziva sve ugostitelje i pružatelje komplementarnih  turističkih usluga (prodavatelji kokica, sladoleda i slično) zainteresirane za pružanje navedenih usluga tijekom fišijade, da interes za isto, uključujući i upoznavanje s uvjetima prodaje, mogu iskazati u Turističkoj zajednici, Trg pobjede 28/1, u prethodno spomenutim terminima. 

Više informacija može se dobiti na telefonski broj 035/ 447 721.

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije