Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

U sklopu Gospodarske zone „Bjeliš-zapad“ započeli su radovi na izgradnji Inovacijskog inkubatora InnoBROD ukupne vrijednosti 13,8 milijuna s PDV-om, a radove izvodi tvrtka HIDROMONT-SB d.o.o.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.09.2020
Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD


 Do sada su izvršeni radovi na ograđivanju i uređenju gradilišta. Objekt je iskolčen, a završen je široki iskop te nivelacija širokog iskopa. Započeli su i radovi na iskopu temeljnih stopa, a za idući tjedan planira se ugradnja armature u temeljne stope te betoniranje istih.

Zahvat se sastoji od dvije građevine – osnovne poslovne i pomoćne građevine u dvorišnom dijelu parcele u kojoj je smještena kotlovnica za potrebe osnovne građevine. Također, na parceli je predviđena izgradnja ukupno 66 parkirališnih mjesta, od kojih se 4 izvode kao pristupačna parkirališna mjesta namijenjena osoba s invaliditetom i poteškoćama u kretanju.  

Projekt Inovacijski inkubator InnoBROD uključuje izgradnju i opremanje poslovne građevine te uspostavu i organizaciju rada Inovacijskog inkubatora koji će stvoriti uvjete za razvoj postojećih i osnivanje novih tvrtki. Poduzetnički inkubator predviđen je za smještaj novoosnovanih malih poduzeća, poduzeća u ranoj fazi razvoja te postojećih tvrtki kojima je potreban prostor i stručna pomoć kroz savjetodavne i administrativne usluge te edukaciju.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu bespovratnih sredstava od 13.696.350,51 kn.

Zadnje vijesti

Ispred ugostiteljskog objekta u Donjim Andrijevcima teško ozlijeđen 18-godišnjak

Nakon punih 10 godina Marsonia je najbolji klub u Hrvatskoj

Teško ozlijeđen traktorista

VIJESTI

Policija izvijestila

Ispred ugostiteljskog objekta u Donjim Andrijevcima teško ozlijeđen 18-godišnjak

FOTO GALERIJA

Nova rasvjeta u Tvrđavi Brod

Putnici autobusa napustili Slavonski Brod

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću