Zadovoljavajuća polusezona kuglača Broda

Kuglači Broda igraju svoju treću sezoni u Drugoj ligi – istok. U prijašnja 2 prvenstva do kraja su se borili za ostanak u ligi, međutim, u ovoj sezoni nalaze se čvrsto u sredini prvenstvene ljestvice.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 26.01.2020




 Zanimljivo je da na kuglačkom drugoligaškom istoku Brodsko – posavska županija ima 3 svoja kluba koja su polusezonu završila s plasmanom od 6.-og, do 8. mjesta s istim brojem bodova. Plasman bi za kuglače Broda jamačno bio i bolji da su u posljednjem kolu na domaćem terenu svladali drugu ekipu Osijeka protiv koje su odigrali bez pobjednika 4:4 što im je jedini neodlučeni ishod u prvom dijelu prvenstva. Ovako za Osječanima koji su na 5. mjestu zaostaju samo bod, a da su njih dobili oni bi bili na toj poziciji.

Kuglači Broda u jesenskoj polusezoni imali su po 5 pobjeda i isto toliko poraza. Primjerice ekipa trenera Mitrovića je na kuglani Vijuš sa 7:1 nadigrala jesenskog prvaka Belišće kojem je to 1 od 2 poraza u prvenstvu, dok je i drugoplasirani Željezničar koji je također iz Belišća izgubio bodove na Vijušu od kuglača Broda koji su slavili sa 6:2. Jedinu pobjedu u gostima Brođani su izborili u Đakovu kod Silosa sa 7:1, dok je jedino mogu žaliti što su u posljednjem kolu protiv druge ekipe Osijeka odigrali 4:4, ali su ipak bez poraza na domaćem terenu.

U ovoj polusezoni za kuglače Broda osim trenera Mitrovića i kapetana Ferića još su nastupali: Željko Rakitić, Kristijan Puškarić, Robert Zirdum, Ivan Babić, Gabrijel Skok, Davor Klarić, Stjepan Buzov, Josip Pavlović i Krunoslav Prusina. Prema tome to je 11 igrača koji su odigrali barem jednu utakmicu za Brod prošle jeseni, dok ih u nastavku sezone očekuje 6 domaćih i 5 gostujućih utakmica.

Prvenstvo u Drugoj Hrvatskoj kuglačkoj ligi – istok nastavlja se 25. siječnja kada će kuglači Broda na domaćem terenu ugostiti Šećeranu Viro iz Virovitice koja se na ljestvici nalazi mjesto ispod njih te ima bod manje.

Zadnje vijesti

Nove magistre i magistri sestrinstva; prilike za edukaciju imaju, no, hoće li im se isplatiti u Hrvatskoj?

Imenovan ‘kontrolor krize’ u Đuri Đakoviću

Opsežni radovi postojećim i novim objektima "Kuće sretnih ciglica" u europskom projektu vrijednom više od 10 milijuna kuna

VIJESTI

2. SVEČANA PROMOCIJA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Nove magistre i magistri sestrinstva; prilike za edukaciju imaju, no, hoće li im se isplatiti u Hrvatskoj?

FOTO GALERIJA

Opsežni radovi postojećim i novim objektima "Kuće sretnih ciglica" u europskom projektu vrijednom više od 10 milijuna kuna

Biskup Milan Stipić blagoslovio kupolu crkve i temelj nove župne kuće brodske grkokatoličke župe

Ruščicom projahalo 65 pokladnih jahača iz svih krajeva Slavonije

FOTOGALERIJA - Više od 60 pokladnih jahača defiliralo perkovačkim šorovima

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama