Za Rekord Tim 3 domaće pobjede

Ove sezone u Drugoj ligi istok za košarkaše natječe se 8 klubova koji će dvokružno odigrati 14 utakmica. Jedini predstavnik Brodsko – posavske županije u ovom natjecanju su košarkaši Rekord Tima iz Oriovca koji nakon 10. kola imaju polovičan učinak od 5 pobjeda i isto toliko poraza te se nalaze na 4. mjestu.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 23.02.2019
Za Rekord Tim 3 domaće pobjede


Ekipa trenera Darka Krištije zabilježila je 3 domaće pobjede i to nad: KA Osijek, Vinkovcima i Vrijednosnicama OS Inspekt ing, dok su 2 uspjeha imali na gostovanjima kod KA Osijek i u Požegi. Te dvije gostujuće pobjede na neki način kompenzirale su domaće poraze od Županje i Požege. U ovoj sezoni Oriovčani do kraja žele zadržati postojeću poziciju, ali se isto nadaju i proširenju svoje male dvorane.

Odmah iza Rekord Tima na 5. mjestu nalaze se košarkaši Požege koje vodi trener Dario Rich. U dosadašnjih 10 utakmica Požežani imaju 4 pobjede i 6 poraza. U svojoj dvorani Richova momčad zabilježila je dvije pobjede i to nad KA Osijek i Vinkovcima, dok su Osječane dobili na gostovanju kao i Rekord Tim iz Oriovca. Zato su Oriovčani odnijeli pobjedu iz Požege, dok su isto učinila i 2 vodeća kluba u ligi, Županja i Belišće.

U sastavu Požege uz sve domaće igrače igraju i 3 Brođanina, a to su od ranije Krešimir Herceg te od ove sezone Davor Galić i Adam Čeliković. Upravo je Davor Galić prosječnih 18 koševa po utakmici 5. strijelac lige, dok je odmah do njega na 6. mjestu Sven Abramović sa 17 ubačaja u svakom susretu. Uza sve to Abramović je na studiju u Zagrebu zajedno s Filipom Kojanovićem tako da njih dvojica imaju samo 1 trening s ekipom i to petkom prije prvenstvene utakmice.

U prvenstvu Druge lige – istok prošli vikend bila je stanka tako da se prvenstvo nastavlja danas i sutra, dok će Rekord Tim u Oriovcu ugostiti Borovo, a Požega također na domaćem parketu VROS Inspekt ing.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

TKD Alfa Brod nastupio u Ljubljani

U vrtu pronašla protuzrakoplovni projektil

VIJESTI

Dugogodišnja suradnja

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

FOTO GALERIJA

Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Dalija Orešković u Slavonskom Brodu predstavila program START-a: Zalažemo se za uvođenje europske minimalne plaće

Održan središnji dio programa povodom obilježavanja Dana grada

U čast svetom Ivanu Nepomuku zapaljen Ivanjski krijes