Za nogometaše Marsonije danas završava ljetni odmor

Za nogometaše Marsonije završio je ljetni odmor. Naime, sutra im počinju pripreme za novu sezonu u Trećoj ligi – istok u kojoj će biti određenih promjena kako u igračkom kadru, a tako i oko novih klubova u natjecanju.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.07.2019


 Momčad će i u novom prvenstvu voditi domaći mladi stručnjak Braslav Ostojić, dok mu uprava kluba pokušava angažirati pojačanja s kojima će krenuti u sezonu. Silom prilika Ostojić je u prošlogodišnjem prvenstvu prigodu davao mladim igračima kako bi stekao uvid na koga od njih može računati od nove sezone.

Prema dostupnim informacijama trener Ostojić u novoj sezoni trebao bi imati veliku većinu igrača iz prošlogodišnjeg prvenstva. Važno je da će mu vjerojatno ostati okosnica ekipe: Memović, Čanić, Balentović, Katanić, Šimac, Baričević, Begić, Gudelj i Sivrić koji je cijelo proljeće igrao ozlijeđen i nije pokazao svoje prave kvalitete.

U Trećoj ligi – istok od nove sezone više nema klubova sa sjevera Hrvatske kao što su: Koprivnica, Bjelovar i Mladost iz Ždralova, dok je Cibalia otišla u Drugu ligu. Stoga su tu sada: Graničar iz Županje, Kutjevo, Vuteks Sloga iz Vukovara i NAŠK iz Našica. Pojedini će reći da će nova liga biti slabija od prošlogodišnje.

U Marsoniji željno iščekuju novu istočnu tribinu kao i završetak ostalih radova na infrastrukturi. U novo prvenstvo Bijelo – crni neće ući s ambicijom plasmana u Drugu ligu kako se ne bi stvorio dodatni pritisak na momčad. Prema dostupnim informacijama prvi favorit za naslov prvaka je Belišće, dok će u požeškoj Slavoniji, Čepinu, Vihoru iz Jelisavca i Marsoniji imati dostojne konkurente u borbi za gornji dio prvenstvene ljestvice.

Zadnje vijesti

Održan 1. Ljetni dječji nogometni "Legen kup 2019"

Azil "Sretna šapica" udovoljava uvjetima propisanim za sklonište za životinje

I dalje se možete prijaviti za bespovratne potpore Brodsko-posavske županije za poduzetnike

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu