Za kirvaj na Petrovo organiziraju veliki koncert i dovode Željka Bebeka

Nakon provedenih izbora za Mjesne odbore na području grada Pleternice, u naselju Bilice povjerenje su dobili mladi, najmlađi mjesni odbor na tom području. kako su mladi željni uvijek nešto novog, akcije, željeli su prvo pokrenuti svoje selo.

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.02.2018
Za kirvaj na Petrovo organiziraju veliki koncert i dovode Željka Bebeka


 Zadnje je to naselje u Požeškoj kotlini, kada krenete na istok prema Slavonskom Brodu, a i mladi su i radno sposobni okrenuti prema obje županije, kako prema Požegi, tako i prema Brodu. Upravo to što su na sredini tog puta željeli su iskoristiti kao svoju prednost, a kako kažu i velike potencijale mladih i obrazovanih koje imaju u selu.

- Došli smo na ideju da za kirvaj, koji mi slavimo 29. lipnja, na Petrovo napravimo nešto veliko i pravo u našem selu, da organiziramo jedan veliki koncert u Bilicama. Mi mladi smo brzo prihvatili ideju, no u selu su u početku bili malo skeptični, pa tko će vam doći, pitali su. Kada smo im sve objasnili, bilo je lakše, jer za realizaciju naše ideje treba nam pomoć cijelog sela. Dogovorili smo da nam gost na koncertu bude Željko Bebek, koji nije u našoj okolici skoro gostovao, tek u Osijeku je imao jesenas koncert, a najbolje bi bio prihvaćen u ovoj sredini – ispričao je Tomislav Ećimović, predsjednik MO, a uz njega podršku mu daju njegovi, također mladi kolege Zvonimir Perković, Petar Ećimović, Matej Sapundžić i Mario Tutić, ali i pleternički dogradonačelnik Domagoj Katić.

 - Možemo mi to, jer već smo organizirali nekoliko uspješnih zabava u našem domu, jedan od najuspješnijih nogometnih turnira, ovo će biti samo mnogo veće. Koncert ćemo organizirati na našem nogometnom igralištu uz predgrupe, a nakon toga nastup Željka Bebeka i njegovog banda. Ulaznice ćemo po cijeni od 50 kuna pustiti u pretprodaju uskoro, a na sam dan koncerta ulaznice će koštati 70 kuna. Pripremit ćemo i dobru gastro i ugostiteljsku ponudu, a uz pomoć sponzora na koje također računamo, mislimo da ćemo sve uspjeti isplatiti. Pripremit ćemo dobar marketing i oglašavanje, tako da mi ne sumnjamo da nećemo uspjeti – dodaje Ećimović koji očekuje goste iz svih susjednih gradova, cijele Slavonije i dalje. Ima i puno ljudi koji su nekada živjeli u Bilicama, to će im biti prilika da posjete svoje selo, a od njih očekuju i pomoć u najavi koncerta i promociji.

Više informacija ovdje.

Izvor: pozeska-kronika.hr

Zadnje vijesti

Preokret Brođana i prva pobjeda u Superligi

Pucnjava u Slavonskom Brodu: Muškarac pucao u maloljetnika

PRIČA IZ MAROKA, 3. dio: Sahara - izazov koji morate doživjeti!

FOTO GALERIJA

PRIČA IZ MAROKA, 3. dio: Sahara - izazov koji morate doživjeti!

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...