Za Ge-Baek 16 medalja i pehar u Prnjavoru

U subotu 10. ožujka je održan 16. po redu Prnjavor Open turnir u ITF taekwondou.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.03.2018
Za Ge-Baek 16 medalja i pehar u Prnjavoru


 I.T.F. Taekwon do klub Ge-Baek je na natjecanju nastupio sa 11 članova u svim starosnim skupinama te ostvario zapažene rezultate i to 6 zlatnih, 5 srebrnih i 5 brončanih medalja uz

jedan pehar za najuspješniju natjecateljicu.
 
Istaknuti uspjeh je ostvarila Mia Jozić i naslov najuspješnije mlađe kadetkinje 8-9 godina, osvojivši 1. mjesto u vrlo velikoj konkurenciji formi žutih pojaseva i 1. mjesto u borbama u kategorije do 35 kilograma. Identičan uspjeh je izmakao Andrei Brezovac koja je nakon suverenog osvajanja prvih mjesta u formama za plavi pojas u dvije starosne skupine mlađih i starijih kadetkinja ipak u disciplini sparing nakon 2 borbe u finalu izgubila u starosnoj skupini starijih kadetkinja do 50 kilograma dok je u starosnoj skupini mlađih kadetkinja natjecanje završila u polufinalu i osvojila 3. mjesto. Nikolina Devčić je uspjehom ponovo briljirala u disciplini sparing osvojivši 1. mjesto u starosnoj skupini starijih kadetkinja kategorije ispod 45 kilograma i  2. mjesto u mlađim juniorkama dok je vrlo dobar rezultat ostvarila i disciplini forme za plavi pojas u obje starosne skupine, 2. mjesto u skupini starijih kadetkinja i 3. mjesto u skupini mlađih juniorki. Zapaženi pojedinačni uspjesi u disciplini forme su ostvarili Josip Jelinić osvojivši 2. mjesto u crvenim pojasevima skupine starijih juniora,te Lana Vrzić za zeleni pojas uzrasta mlađih kadetkinja i Kristijan Jozić u formama za plave pojaseve uzrasta starijih kadeta koji su osvojili 3. mjesto.
 
Za uspjeh Kluba u disciplini sparnig su se pobrinili još i Luka Jelinić 1. mjestom starosne skupine mlađih kadeta i mladi Gabrijel Rubil koji je sa svojim nastupom ipak zadovoljno kući ponio medalju brončanog sjaja. Iskusni Davor Tomić(II DAN) predstavio je klub u svojstvu sudca,no okusio se i u disciplini sparing te se pobrinuo za medalju u skupini seniora. Nakon lake polufinalne borbe ipak je od Bosanskog državnog reprezentativca izgubio u finalu i ponio kući medalju srebrnoga sjaja! U ekipi koja je nastupila na natjecanju rezultat je izostao u nastupu najmlađeg Stjepana Rajkovića i starije Mande Jozić, no kako je Mandina i Stjepanova upornost treniranja neupitna rezultati rada će se sigurno pokazati u narednom periodu.
 
 Veliki angažman roditelja omogućio je odlazak u na ovo,kao i na sva dosadašnja natjecanja na kojima se klub pojavljuje jer se klub ne financira iz drugih izvora osim spomenute nesebične pomoći roditelja i osoba vlasnika privatnih firmi koji prepoznaju ovakav trud i rad djece.
 
Ekipu su predvodili treneri u klubu Alen Holubek i Vlatko Brezovac.
Zadnje vijesti

VIDEO Rijeka Sava ozbiljno ugrožava mještane Pivara

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

Zbog visokog vodostaja zatvorena cesta uz Savu

SPORT

Važna pobjeda mlađih kadetkinja

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

NAJČITANIJE DANAS

'Koju posluku porati?'

U suterenu Milovićke osvanuli maršal Tito i Jovanka

FOTO GALERIJA

Započelo ukrašavanje grada za blagdan Uskrsa

Astra uspješna na Kupu Hrvatske

Krešo Blažević ponovno okupio brodsku rock scenu

Bošnjaković: Stanje u vezi vodostaja Save je redovno, ali u svakom trenutku moramo biti spremni

Na snazi je pripremno stanje, ali ni redovne mjere nisu daleko