Za Ge-Baek 16 medalja i pehar u Prnjavoru

U subotu 10. ožujka je održan 16. po redu Prnjavor Open turnir u ITF taekwondou.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.03.2018
Za Ge-Baek 16 medalja i pehar u Prnjavoru


 I.T.F. Taekwon do klub Ge-Baek je na natjecanju nastupio sa 11 članova u svim starosnim skupinama te ostvario zapažene rezultate i to 6 zlatnih, 5 srebrnih i 5 brončanih medalja uz

jedan pehar za najuspješniju natjecateljicu.
 
Istaknuti uspjeh je ostvarila Mia Jozić i naslov najuspješnije mlađe kadetkinje 8-9 godina, osvojivši 1. mjesto u vrlo velikoj konkurenciji formi žutih pojaseva i 1. mjesto u borbama u kategorije do 35 kilograma. Identičan uspjeh je izmakao Andrei Brezovac koja je nakon suverenog osvajanja prvih mjesta u formama za plavi pojas u dvije starosne skupine mlađih i starijih kadetkinja ipak u disciplini sparing nakon 2 borbe u finalu izgubila u starosnoj skupini starijih kadetkinja do 50 kilograma dok je u starosnoj skupini mlađih kadetkinja natjecanje završila u polufinalu i osvojila 3. mjesto. Nikolina Devčić je uspjehom ponovo briljirala u disciplini sparing osvojivši 1. mjesto u starosnoj skupini starijih kadetkinja kategorije ispod 45 kilograma i  2. mjesto u mlađim juniorkama dok je vrlo dobar rezultat ostvarila i disciplini forme za plavi pojas u obje starosne skupine, 2. mjesto u skupini starijih kadetkinja i 3. mjesto u skupini mlađih juniorki. Zapaženi pojedinačni uspjesi u disciplini forme su ostvarili Josip Jelinić osvojivši 2. mjesto u crvenim pojasevima skupine starijih juniora,te Lana Vrzić za zeleni pojas uzrasta mlađih kadetkinja i Kristijan Jozić u formama za plave pojaseve uzrasta starijih kadeta koji su osvojili 3. mjesto.
 
Za uspjeh Kluba u disciplini sparnig su se pobrinili još i Luka Jelinić 1. mjestom starosne skupine mlađih kadeta i mladi Gabrijel Rubil koji je sa svojim nastupom ipak zadovoljno kući ponio medalju brončanog sjaja. Iskusni Davor Tomić(II DAN) predstavio je klub u svojstvu sudca,no okusio se i u disciplini sparing te se pobrinuo za medalju u skupini seniora. Nakon lake polufinalne borbe ipak je od Bosanskog državnog reprezentativca izgubio u finalu i ponio kući medalju srebrnoga sjaja! U ekipi koja je nastupila na natjecanju rezultat je izostao u nastupu najmlađeg Stjepana Rajkovića i starije Mande Jozić, no kako je Mandina i Stjepanova upornost treniranja neupitna rezultati rada će se sigurno pokazati u narednom periodu.
 
 Veliki angažman roditelja omogućio je odlazak u na ovo,kao i na sva dosadašnja natjecanja na kojima se klub pojavljuje jer se klub ne financira iz drugih izvora osim spomenute nesebične pomoći roditelja i osoba vlasnika privatnih firmi koji prepoznaju ovakav trud i rad djece.
 
Ekipu su predvodili treneri u klubu Alen Holubek i Vlatko Brezovac.
Zadnje vijesti

Zorica Kondža I SBTV Brođanima pružili večer koja će se dugo pamtiti

Ako ovo ne učinite, prijeti vam kazna od 700 kuna

Na Gajni stručnjaci i uzgajivači raspravljali o očuvanju slavonsko-srijemskog podolca u RH

NAJČITANIJE DANAS

Božićni darovni koncert

Zorica Kondža I SBTV Brođanima pružili večer koja će se dugo pamtiti

FOTO GALERIJA

Prihvaćena reorganizacija natjecanja

Motomrazovi darivali mališane u Sibinju

Prva izložba skulptura izrađenih od drveta vinove loze u svijetu

Sanda Livia Maduna nova je predsjednica županijske Mladeži HDZ-a

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada svečano obilježen Međunarodni dan osoba sa invaliditetom