Vozeći bicikl više od tisuću kilometara još jednom spojili Vukovar i Dubrovnik

Nakon sedam dana iznimno naporne vožnje po ekstremnim vrućinama i više od 1000 prijeđenih kilometara, sudionici tradicionalnog memorijalnog biciklističkog ultramaratona Vukovar-Knin-Dubrovnik stigli su na odredište - u Dubrovnik. Osmi po redu ultramaraton u spomen svim hrvatskim braniteljima u povodu njihova dana i Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti organizirala je Udruga Slavonskobrodski biciklist.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.08.2017
Vozeći bicikl više od tisuću kilometara još jednom spojili Vukovar i Dubrovnik


Svoj biciklistički maraton, dug više od 1000 km, članovi udruge „Slavonskobrodski biciklist“, hrvatski branitelji iz Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji završili su u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, dolaskom na Most Dubrovnik. Ultramaraton je krenuo iz Ovčare i trajao je u sedam etapa, u razdoblju od 30. srpnja do 5. kolovoza.

Hvala Dubrovačko neretvanskoj županiji i UHBRŽ Dubrovačko neretvanske na fantastičnom dočeku i obilnom ručku - poručili su organizatori nakon završenog još jednog memorijalnog biciklističkog ultramaratona koji su posvetili svim poginulim hrvatskim braniteljima u povodu 22. obljentice VRO Oluja i Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti. 
 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Simultanka nakon dugo vremena u Brodu, ovaj puta Hrvoja Stevića

FOTO GALERIJA

Učenici iz Gundinaca i Sikirevaca družili se uz knjige (nelektirne!)

Željezničar najuspješniji na 2. “Velentinovo kupu”

Održana županijska smotra LiDraNo 2018.

Brodski vaterpolisti na kampu u Dubrovniku

Osamnaest medalja za PK Marsonia u Sarajevu