Vozeći bicikl više od tisuću kilometara još jednom spojili Vukovar i Dubrovnik

Nakon sedam dana iznimno naporne vožnje po ekstremnim vrućinama i više od 1000 prijeđenih kilometara, sudionici tradicionalnog memorijalnog biciklističkog ultramaratona Vukovar-Knin-Dubrovnik stigli su na odredište - u Dubrovnik. Osmi po redu ultramaraton u spomen svim hrvatskim braniteljima u povodu njihova dana i Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti organizirala je Udruga Slavonskobrodski biciklist.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.08.2017
Vozeći bicikl više od tisuću kilometara još jednom spojili Vukovar i Dubrovnik


Svoj biciklistički maraton, dug više od 1000 km, članovi udruge „Slavonskobrodski biciklist“, hrvatski branitelji iz Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji završili su u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, dolaskom na Most Dubrovnik. Ultramaraton je krenuo iz Ovčare i trajao je u sedam etapa, u razdoblju od 30. srpnja do 5. kolovoza.

Hvala Dubrovačko neretvanskoj županiji i UHBRŽ Dubrovačko neretvanske na fantastičnom dočeku i obilnom ručku - poručili su organizatori nakon završenog još jednog memorijalnog biciklističkog ultramaratona koji su posvetili svim poginulim hrvatskim braniteljima u povodu 22. obljentice VRO Oluja i Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti. 
 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Šahisti iz Ruščice na turniru u Međugorju

SPORT

Najuspješniji Mato Opačak

Šahisti iz Ruščice na turniru u Međugorju

FOTO GALERIJA

U Podvinju prava manufaktura: peče se pekmez za 18. podvinjsku Pekmezijadu

Obilježena 60. obljetnica KUD-a Ivan Meštrović i 45 godina Galerije

Na autocesti kod Bukovlja smrtno stradala osoba u prometnoj

Što kada klasične dijete više ne pale?

Putem vjere, ljubavi i poniznosti do uznesenja u nebo, poput Marijinog