Vozač i suvozač teško ozlijeđeni u prometnoj na autocesti

Na sjevernom prometnom traku autoceste A3, kod Slavonskog Broda, jučer, u 15.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.10.2020
Vozač i suvozač teško ozlijeđeni u prometnoj na autocesti


 Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer se 49-godišnjak upravljajuću teretnim vozilom (u tovarnom prostoru prevozio domaće životinje-svinje), nije držao strane kretanja, već je prešao na prometnu traku za zaustavljanje, zahvatio travnatu površinu, udarivši u smjerokazni stupić, metalnu odbojnu ogradu i prometni znak, te je u nekontroliranom kretanju sletio u kanal. U ovoj prometnoj nesreći vozač i 46-godišnji putnik su teško ozlijeđeni. Liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

U vezi prometne nesreće intervenirali su i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, koji su pomogli prilikom izvlačenja vozača iz kabine teretnog vozila. Obzirom da je iz tovarnog prostora teretnog vozila ispalo i uginulo više domaćih životinja (svinja), angažirani su pripadnici veterinarske službe iz Slavonskog Broda, koji su poduzeli daljnje mjere iz nadležnosti svoga rada. 

Policijski službenici protiv 49-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. 

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu