Volonterski centar treba vašu pomoć

Volonterski centar Brod (VCSB) je nevladina, neprofitna organizacija koja se bavi promicanjem volonterstva i njegovih vrijednosti, edukcijom za volonterstvo te omogućavanjem volonterskog rada svim ljudima. Udruga ujedno doprinosi rješavanju problema i poboljšanju kvalitete života u lokalnoj zajednici.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.06.2017
Volonterski centar treba vašu pomoć


Cijelo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Centar je osnovan 17.5.2013. godine, a o svim našim aktivnostima koje smo proveli u protekle 4 godine i koje trenutno provodimo možete se informirati na našoj web stranici www.vcsb.hr ili putem našeg FB profila: https://www.facebook.com/VolonterskiCentarSb.

U protekle 4 godine organizirali smo brojne dobrotvorne akcije kojima smo pomagali pojedincima i obiteljima u potrebi, a sada smo u situaciji u kojoj je nama potrebna pomoć. Naime, u svibnju je tijekom olujnog nevremena poplavljen uredski prostor u kojem radimo i to čak dva puta. Tom prilikom najviše su stradali podovi i zidovi koji su bili nekih 10ak centimetara pod vodom i zbog toga su pokupili veliku vlagu i plijesan. Pod je do poplave bio prekriven tepisonom na području cijelog ureda, a sada smo taj tepison morali baciti i ostao je samo beton. Iz tog razloga ovog ljeta moramo krenuti u hitnu adaptaciju prostora – uređenje podova i ličenje zidova te obnovu malog sanitarnog čvora, kako bi najkasnije do jeseni uredski prostor bio ponovno u funkciji i kako bismo mogli nastaviti s našim aktivnostima koje su trenutno gotovo sve obustavljene.

Prostor u kojem boravimo je gradski prostor koji nam je dodijeljen na korištenje i prijavili smo štetu u Gradskoj upravi te se nadamo da ćemo jedan dio troškova pokriti tim putem, no to zasigurno neće biti dovoljno kako bi se napravili potrebni radovi. Budući da postoji mogućnost od ponavljanja poplave (prostor je u suterenu), najbolje bi bilo na podove postaviti keramičke pločice koje neće stradati ukoliko se ova nepogoda opet ponovi. Ovim putem Vam se prvenstveno želimo zahvaliti na razmatranju ove zamolbe te Vas pozvati da nam, sukladno vašim mogućnostima, pomognete adaptirati prostore Volonterskog centra donacijama u materijalu i novčanim donacijama.

Vaša donacija je iznimno važna za nastavak rada Volonterskog centra, a svoju zahvalnost izrazit ćemo Vam i putem javne objave na našoj službenoj web stranici i facebook profilu naše udruge." 

Volonterski centar Slavonski Brod  F. Supila 20, HR-35000 Slavonski Brod

Mob: 095/523-8859   www.vcsb.hr     
e-mail: vcsb@vcsb.hr
MB: 4044339 OIB: 59924047396
Račun: HR1425000091101396784  
Hypo Alpe Adria bank d.d.  Swift: HAABHR22
Zadnje vijesti

I brodski vozači prosvjedovali zbog preskupog goriva

Potpisan ugovor za energetsku obnovu Osnovne škole “Mato Lovrak” Nova Gradiška

Otkriven kradljivac

VIJESTI

BLOKADA PROMETA I U SLAVONSKOM BRODU

I brodski vozači prosvjedovali zbog preskupog goriva

SPORT

Osvojili titulu najbolje ekipe na državnom prvenstvu

Boksačice i boksači BK Brod kod župana Marušića

NAJČITANIJE DANAS

Uskoro novi album

VIDEO Premijera: Hojsak & Novosel s "Hodaj" najavili suradnju s Gibonnijem

FOTO GALERIJA

Odličan uspjeh učenika iz Slavonskog Kobaša u nacionalnom natjecanju iz robotike i programiranja

Održan 6. Međunarodni turnir limača "Josip Weber"

Učenici OŠ Ljudevita Gaja peti put među najuspješnijim ekolozima

Berba odličja za brodske karataše na tri natjecanja

Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski“ općine Vrpolje održala javnu tribinu "Ohrabri se i postani poduzetnica“