Voditelj Ureda Davora Bernardića pretukao Domagoja Hajdukovića, Tomislav Mikulin bit će prijavljen za nanošenje tjelesne ozljede i nasilje u obitelji

Tomislav Mikulin (26), koji je u nedjelju poslijepodne priveden u PU osječko-baranjsku zbog verbalnog, a potom i fizičkog napada na Domagoja Hajdukovića, saborskog zastupnika SDP-a i predsjednika ŽO SDP-a Osječko-baranjske županije, bit će tijekom današnjeg dana predan pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.06.2020
Voditelj Ureda Davora Bernardića pretukao Domagoja Hajdukovića, Tomislav Mikulin bit će prijavljen za nanošenje tjelesne ozljede i nasilje u obitelji


 Inače, riječ je o voditelju Ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića i njegovoj desnoj ruci. Mikulin je osumnjičen da je u nedjelju poslijepodne prvo verbalno, a potom i fizički u Osijeku nasrnuo na Hajdukovića, što je u odgovoru na upit Jutarnjeg lista potvrdila i PU osječko-baranjska.

- Danas oko 17.30 sati policija je putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina da ga je na ulici verbalno i fizički napala njemu poznata muška osoba. Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su mu liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen. U službene prostorije policije doveden je 26-godišnji hrvatski državljanin za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se sve okolnosti postojanja prekršajne i kaznene odgovornosti," izvijestila je PU osječko-baranjska. Motivi ovog napada bit će poznati nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Hajduković bi, inače, trebao nositi i listu Restart koalicije u IV. izbornoj jedinici, a SDP-ov dužnosnik nije se javljao na telefonske pozive i poruke Jutarnjeg.

foto: facebook

Zadnje vijesti

Prošli tjedan 374 prometna prekršaja, 17 prometnih prekršaja s 3 ozlijeđene osobe

4 nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji, dvije preminule osobe od Covid-19

Unatoč ograničenjima u radu, goste posluživali unutar ugostiteljskog objekta

FOTO GALERIJA

Obilježena 29. obljetnica osnutka 101. bosansko - brodske brigade HVO-a

Slavonski Brod priključio se nacionalnoj kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“

Premijer Plenković posjetio novu zgradu pedijatrije Doma zdravlja

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

Završeni 18. Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske