VIDEO U prošloj godini zabilježeno 1700 prekršaja nepropisnog parkiranja u gradu

Prometni policajci u Slavonskom Brodu provodili su preventivno represivnu kontrolu nepropisnog parkiranja na području cijeloga grada. I to s razlogom, jer, sve su učestaliji prekršaji parkiranja vozača na mjestima gdje je to zabranjeno.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.02.2019


Ako ste svoj automobil parkirali na nogostupu, tik uz zebru ili pak na zelenu površinu – možda ste dobili kaznu za nepropisno parkiranje. Baš kao vozači ovih automobila u Zrinskoj ulici u Slavonskom Brodu. Ista situacija bila je i u Strossmayerovoj ulici. Prometna policija jučer je tako po cijelom gradu hvatala vozače u prekršaju nepropisnog parkiranja. A kojih je sve više. Samo u prošloj godini evidentirano je više od 1700 prekršaja parkiranja na nedozovoljenom mjestu policijski službenik za sigurnost cestovnog prometa.

Policija će nastaviti ovakve preventivno represivne akcije, a kazne za prekršaje nepropisnog parkrianja nisu male; zakonom utvrđene od 300 do 700 kuna. Ne treba zanemariti ni ono što ćete morati platiti ako vam vaše vozilo podigne - pauk!

Zadnje vijesti

Ništa od sanacije Rafinerije nafte Brod

FOTO GALERIJA

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu

Zaljubljeni jedno u drugo i u Slavonski Brod, održali australsko vjenčanje kraj Save

Slavonski Brod ima prvake Hrvatske u košarci i malom nogometu

U tijeku radovi zamjene toplovoda u naseljma Slavonija I II