VIDEO U prošloj godini zabilježeno 1700 prekršaja nepropisnog parkiranja u gradu

Prometni policajci u Slavonskom Brodu provodili su preventivno represivnu kontrolu nepropisnog parkiranja na području cijeloga grada. I to s razlogom, jer, sve su učestaliji prekršaji parkiranja vozača na mjestima gdje je to zabranjeno.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.02.2019


Ako ste svoj automobil parkirali na nogostupu, tik uz zebru ili pak na zelenu površinu – možda ste dobili kaznu za nepropisno parkiranje. Baš kao vozači ovih automobila u Zrinskoj ulici u Slavonskom Brodu. Ista situacija bila je i u Strossmayerovoj ulici. Prometna policija jučer je tako po cijelom gradu hvatala vozače u prekršaju nepropisnog parkiranja. A kojih je sve više. Samo u prošloj godini evidentirano je više od 1700 prekršaja parkiranja na nedozovoljenom mjestu policijski službenik za sigurnost cestovnog prometa.

Policija će nastaviti ovakve preventivno represivne akcije, a kazne za prekršaje nepropisnog parkrianja nisu male; zakonom utvrđene od 300 do 700 kuna. Ne treba zanemariti ni ono što ćete morati platiti ako vam vaše vozilo podigne - pauk!

Zadnje vijesti

Pobjeda kuglačica Obrtnika protiv zagrebačke Sidre

FOTO GALERIJA

PRIČA IZ MAROKA, 3. dio: Sahara - izazov koji morate doživjeti!

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...