VIDEO Tino Šebalj odlazi u Ameriku usred uragana Irma

Mlada košarkaška nada, sada bivši igrač Cibone i Brođanin Tino Šebalj priprema se ovoga tjedna za put u Ameriku, gdje će na koledžu u Floridi studirati i igrati košarku. Sjajna vijest, ali zapravo ne baš u pravo vrijeme - kada se Amerika suočava s uraganom Irma, najsnažnijim uraganom na Atlantiku otkako postoje mjerenja.

Autor: Olja Terzić | Datum objave: 12.09.2017


Smrtonosna Irma – najsnažniji je uragan na Atlantiku otkada postoje mjerenja.  Floridu je ostavila u potpunosti pod vodom, a bez struje je 6 milijuna Amerikanaca. Ima i poginulih.

Iako Iako nije baš pravo vrijeme za put u Ameriku, mladu košarkašku nadu, bivšeg igrača zagrebačke Cibone i Brođanina Tina Šebalja, upravo to očekuje. Naime, Tino odlazi na koledž u Jacksonville, mjesto u Floridi, koje nije trebalo biti pogođeno uraganom. No, u popodnevnim satima započele su poplave. Voda se diže i do rekordnih u povijesti - 2,5 metra.

Prema najnovijim informacijama Irma se više ne vodi kao uragan, već kao tropska oluja. Tino će već ovoga tjedna biti u dalekoj Americi, gdje nastavlja živjeti svoj san. 

Zadnje vijesti

Igrač Marsonije, Bruno Boban, preminuo na terenu

NAJČITANIJE DANAS

Pjevačica i omiljena TV voditeljica

Minea do savršenih obrva u salonu Brođanke Ksenije Karabegović

FOTO GALERIJA

Započelo ukrašavanje grada za blagdan Uskrsa

Astra uspješna na Kupu Hrvatske

Bošnjaković: Stanje u vezi vodostaja Save je redovno, ali u svakom trenutku moramo biti spremni

Na snazi je pripremno stanje, ali ni redovne mjere nisu daleko

Otvorena izložba akademskog slikara Željka Subića „Life`s good“