VIDEO Tino Šebalj odlazi u Ameriku usred uragana Irma

Mlada košarkaška nada, sada bivši igrač Cibone i Brođanin Tino Šebalj priprema se ovoga tjedna za put u Ameriku, gdje će na koledžu u Floridi studirati i igrati košarku. Sjajna vijest, ali zapravo ne baš u pravo vrijeme - kada se Amerika suočava s uraganom Irma, najsnažnijim uraganom na Atlantiku otkako postoje mjerenja.

Autor: Olja Terzić | Datum objave: 12.09.2017


Smrtonosna Irma – najsnažniji je uragan na Atlantiku otkada postoje mjerenja.  Floridu je ostavila u potpunosti pod vodom, a bez struje je 6 milijuna Amerikanaca. Ima i poginulih.

Iako Iako nije baš pravo vrijeme za put u Ameriku, mladu košarkašku nadu, bivšeg igrača zagrebačke Cibone i Brođanina Tina Šebalja, upravo to očekuje. Naime, Tino odlazi na koledž u Jacksonville, mjesto u Floridi, koje nije trebalo biti pogođeno uraganom. No, u popodnevnim satima započele su poplave. Voda se diže i do rekordnih u povijesti - 2,5 metra.

Prema najnovijim informacijama Irma se više ne vodi kao uragan, već kao tropska oluja. Tino će već ovoga tjedna biti u dalekoj Americi, gdje nastavlja živjeti svoj san. 

Zadnje vijesti

U Selni rođen novinar i publicist Ilija Maoduš

FOTO GALERIJA

Osmomjesečni Leon jedini u Hrvatskoj boluje od TAR sindroma; spasonosna skupa operacija čeka ga u Americi!

Postavljen transparent zahvale Mariju Mandžukiću na vrhu najviše zgrade u Slavonskom Brodu!

Nagrađeni naj restoran, terasa, bar, balkon, pretkućnica, stiže CMC Festival rocka

Uspješan sportski vikend za kajakaše i kanuiste Marsonije

Svečano blagoslovljeno novo sjedište i pastoralni centar Župe blaženog Alojzja Stepinca