VIDEO Mihaela Lazić pokazala zavidnu formu u juniorskoj reprezentaciji

Hrvatske košarkaške juniorke nisu uspjele u osmini finala europskog prvenstva pobijediti Mađarsku i četvrtfinale je ostao samo san.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.08.2018
VIDEO Mihaela Lazić pokazala zavidnu formu u juniorskoj reprezentaciji
 Šteta da utakmicu nisu začpočele igrati onako žustro i odlučno kako su igrale koncem četvrte četvrtine kad je, nažalost, bilo kasno da se stigne Mađarska koja je na startu utakmice napravila znatnu prednost.

Naše juniorke nisu dobro ušle u utakmicu nego bojažljivo previše respektirajući jaku Mađarsku. Ovog puta presudan je bio šut – Hrvatski i vanjski i unutarnji koji je tek 31 posto, a Mađarice su 40,4 posto uspješno pogađale. Kad se tome doda da je Mađarska bila superiorna u skoku, onda je konačni poraz Hrvatske od samo pet koševa razlike još i podnošljiv. Mihaela Lazić konačno je podigla realizaciju na njenu uobičajenu razinu (18 koševa, 3 skoka, 4 asistencije), te konstantno dobra na ovom prvenstvu Lucija Kostić (10 koševa, 8 skokova i 4 asistencije). Šteta za četvrtfinale, Mađarska nije bila nepobjediva, ali pobijediti ovu Mađarsku potrebno je puno više od pet minuta dobre igre na kraju utakmice.

Mađarska – Hrvatska 63:58 (22:12, 19:12, 12:13, 10:21)

Hrvatska: Perko 7, Miše 0, Lazić 18, Bilić 3, Ćurić 6, Mandić 0, Muhl 5, Zadro 2, Kostić 10, Mihić 5, Savić 2, Jurić 0. Trener: Dean Nemec, pomoćni trener: Gjuro Simon

Hrvatska će se nastaviti boriti za poziciju od 9. do 16. mjesta. Prva stepenica je Bosna i Hercegovina s kojom 09.08.2018. u 14.15 sati.

izvor: zenska-kosarka.com

foto: hks-cbf.hr

Zadnje vijesti

Na autocesti Beograd - Zagreb kod Slavonskog Broda pušten je u rad Motel

Potvrđena deveta osoba pozitivna na covid-19

Odgoda povrata duga, otkup mlijeka i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, osnivanje digitalne tržnice, potpore biljnoj proizvodnji i stočarstvu

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji