VIDEO Mia Dimšić raspjevala i rasplesala Brođane

Trenutno najpopularnija pjevačica i kantautorica u Hrvatskoj, Mia Dimšić nastupila je u Slavonskom Brodu i svojim novim/starim pjesmama raspjevala i rasplesala Brođane.

Autor: Olja Terzić | Datum objave: 16.12.2017
"Ovaj mjesec sam snimila božićni album. Stoga imam poseban adventski program tijekom kojeg izvodim tih nekoliko pjesama koje sam izabrala, ali i naravno ostatak autorskih stvari", rekla na nam je Mia na koncertu u Centru mladih koji je okupio i male i velike Brođane.

O mladoj Osječanki s razlogom se toliko govori. Posljednjih mjeseci niže nagrade.  Tako je ovoga tjedna dobila i priznanje ženskog izvođača godine za pjesmu "Bezimeni". "Osjećam se iznimno polaskano i sretno. Riječ je o nagradi Hrvatske diskografske. To je čista nagrada struke.

Mia je uzdrmala glazbenu scenu svojim prvijencem pjesmom "Život nije siv", a otkriva da je ona nastala jedne nedjelje kada je imala razmiricu s majkom.

"Pitala me hoću li biti sretna u glazbi. Oba roditelja u početku su bila skeptična, hoću li od toga moći živjeti i hoće li me to učiniti sretnom. I tako je došla ideja za prvi stih pjesme. Tada sam shvatila da mogu biti što jesam i da sama mogu pronaći svoj put", kaže Mia.

Nakon radnog prosinca mlada se glazbenica veseli neradnom Božiću. Blagdansko vrijeme provest će u društvu najbližih.

 

Zadnje vijesti

Most kod Slavonskog i Bosanskog Broda opet otvoren

Policija: mi smo uvijek uz vas, čuvamo vas, a tako vi čuvajte nas!

Brodski tamburaši u borbi protiv koronavirusa

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji