VIDEO HNS na Stadion uz Savu postavit će umjetnu travu reflektore

Prošla 2018.godina bila je u znaku Hrvatske nogometne reprezentacije koja je na SP u Rusiji osvojila srebrnu medalju sa čime je nadmašen uspjeh iz 1998. godine kada je generacija: Bobana, Šukera, Prosinečkog i ostalih osvojila broncu. Osim toga Luka Modrić proglašen je za najboljeg igrača svijeta u nekoliko izbora tako da u HNS-u s prošlom godinom mogu biti itekako zadovoljni.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 13.01.2019


 Osim dobrih nastupa Hrvatske nogometne reprezentacije u Rusiji dugo će se pamtiti svečani doček koji su građani Hrvatske priredili svojim nogometašima.

U ovoj 2019. godini Hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon Kupa nacija očekuju kvalifikacije za plasman na Europsko prvenstvo. Izbornik Dalić lagano je krenuo u pomlađivanje reprezentacije koja će na svim utakmicama do novog SP braniti stečeni ugled kojeg je stekla u Rusiji.

Hrvatski nogometni savez brine i o manjim sredinama pa će se u suradnjim s Gradom Slavonskim Brodom na Stadionu uza Savu postaviti na pomoćni teren umjetna trava kao i reflektori.

Postojeći Stadion uza Savu nema licencu za igranjem u Drugoj ligi tako da ukoliko Marsonia i izbori plasman u viši rang u njega se neće moći plasirani jer nema licencu. Stoga je važno prvo stvoriti sve uvjete za igranjem u višem rangu, a onda se i rezultatski pokušati maknuti od Treće lige u kojoj su Bijelo – crni već nekoliko sezona.

Ljubitelji nogometa u Slavonskom Brodu s nestrepljenjem očekuju početak izgradnje istočne tribine na Stadionu uza Savu koja je prema planu i programu u prvoj fazi izgradnje.

A povijesno su mnogi igrači igrali za Marsoniju da bi kasnije nosili dres reprezentacije kao što su: Mario Mandžukić, Ivica Olić, Boris Živković, dok je Edin Mujčin igrao u reprezentaciji BiH. Zbog svih njih želja mnogih je da se Slavonski Brod vrati na nogometnu kartu Hrvatske.  

 

Zadnje vijesti

U Slavonskom Brodu odigrana predstava "Kad svijeće dogore"

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Građani, ne držite pin uz bankovne kartice

FOTO GALERIJA

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Obilježen Dan grada Slavonskog Broda

Motorijada opravdala očekivanja više od 4 tisuće bikera i 15 tisuća posjetitelja

Otvorena izložba Vedrana Ružića: Simfonija betona i željeza