VIDEO Graffiti majstori na podvožnjaku će oslikati ljubavnu priču najpoznatijeg životinjskog para Malene i Klepetana

Jubilarni, deseti SB Graffiti Fest održat će se ove subote u Slavonskom Brodu. A kako je svaki fest dosad vođen određenom tematikom, ovoga puta posvećen je najpoznatijem životinjskom paru Malenoj i Klepetanu. Njihova ljubavna priča bit će oslikana na podvožnjaku u Kumičićevoj, gdje je sve počelo kad je slavonskobrodski Graffiti Fest u pitanju.

Autor: Olja Terzić | Datum objave: 25.08.2017


Ljubitelji ovoga zvuka i općenito umjetnosti ponovo će doći na svoje. Jer se ove subote, 26. kolovoza održava jubilarni deseti po redu SB Graffiti Fest, jedinstvena manifestacija na našem području koju organizira Kreativna udruga mladih, neprofitna organizacija koja zagovara i promiče interese i dobrobit mladih.

Sada bezlične zidove na podvožnjaku u Kumičićevoj ulici obući će u šarenilo graffita. A kako svake godine festival obilježi određena tematika posvećena Slavonskom Brodu, tako će ovoga puta biti u znaku ljubavne priče najpoznatijeg životinjskog para Malene i Klepetana. 

I baš smibolično, svoj deseti rođendan Graffiti fest proslavit će na mjestu gdje su svoje prve poteze sprejem napravili brodski graffiteri. Ovdje je sve počelo.

Kao i dosad, organizatori su pozvali najbolje graffiti majstore iz Hrvatske, ali i šire. Stoga je dobar art event zajamčen, kao i dobra glazba i društvo. 

 

Zadnje vijesti

1. prosinca - Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Pronađeni kradljivci s područja Slavonskog Šamca i Bukovlja

Hrvatskoj nedostaje i pedijatara

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja