VIDEO "Garavi" snimili novi spot i oživjeli neka davna vremena

Ljetni mjeseci – savršeno vrijeme za ljubavnu pjesmu koja bi mogla obilježiti brojne ljubavi ovoga ljeta. „Voliš li me ti“ nova je pjesma Garavih, najveselijih tamburaša koji su već godinama prepoznatljivi po dobroj energiji, radiofoničnim pjesmama ali i odličnim objavama na društvenim mrežama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.07.2022
VIDEO "Garavi" snimili novi spot i oživjeli neka davna vremena


Ovaj put, Garavi su oduševili novim spotom. Naime, radnja spota podsjeća na okupljanje u brijačnici kao što se to nekada odvijalo u seriji Naše malo misto. Spot je sniman u Baranji, u selu Karanac, a prizori iz Ulice izgubljenog vremena, koja se nalazi u Baranjskoj kući, dala je novom spotu šarm iz popularne serije. 

Osim što je mnoge spot podsjetio na legendarnu seriju, Garavi su na ovaj način pokazali i kako je život nekada izgledao u Slavoniji i Baranji. Naime, u spotu se mogu vidjeti mnogobrojni predmeti kakvi su nekada krasili naša domaćinstva, a posebno ove dijelove Lijepe Naše. 
 
Garavi će zasigurno ljeto obilježiti ovom veselom pjesmom iza čijeg teksta i glazbe stoji Ivan Vodopić, dok je za aranžman bio zadužen Damir Butković. Rockoko studio i Tihomir Ivanetić potpisuju produkciju, a zanimljiv video spot potpisuje Produkcija Nova pod redateljskom palicom Marija Šuline. 
 
„Već smo nekoliko spotova snimali u Baranji i uvijek se rado vraćamo. U Baranji uvijek nađemo inspiraciju. Vjerujemo da je ovo pjesma koja će obilježiti brojne ljubavi ovoga ljeta“, kazali su Garavi koje možete pratiti i na njihovom Facebook te Instagram profilu. 
 
FOTO: Ivan Bilandžić 
 

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Dvije žene pale sa bicikala i teško se ozlijedile

Svečano obilježeno 30. godina Udruge Dragovoljaca i Veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije

Izbila „Balvan-revolucija“ u Hrvatskoj

FOTO GALERIJA

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“