VIDEO Filip Novosel i Tihomir Hojsak izdali novi spot za pjesmu "Mista dance"

Slavonsko – podravski glazbeni duo, Bow vs. plectrum, koji čine Filip Novosel i Tihomir Hojsak, izdali su novi spot za pjesmu "Mista dance".

Autor: Olja Terzić | Datum objave: 08.11.2017
"Riječ je o kompoziciji koju sam skladao još 2013. godine u New Yorku. Ova verzija sa Zagrebačkom filharmonijom zapravo je ambasador novog albuma, koji izlazi ovoga petka. Inače, kompozicija je bazirana na tradicionalnom slavonskom kolu - mista. Sam spot snimali smo u Erdutu, i u njemu su prekrasni kadrovi Slavonije,  te sam siguran da će gledatelji u njemu uživati", kaže Filip Novosel.

Filip Novosel i Tihomir Hojsak bili su gosti na Gibonnijevom koncertu, dojmovi su i više nego pozitivni.

"Arena je bila fenomenalno iskustvo i drago nam je što nas je Gibonni prepoznao, jer, poznato je da on ne zove baš svakoga na svoje koncerte. Uz nas su gosti bili Vlatko Stefanovski i Matija Dedić - krema instrumentalnih glazbenika u ovoj regii. Ponosni smo što smo dio toga."

Planovi do kraja godine: "U petak izlazi novi album, nakon toga slijedi promocija. Trenutno smo u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, gdje će biti video premijera spota. Očekuju nas koncerti. Jedan u Beču, zatim smo gosti na jednoj konferenciji u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja, očekuje nas i put za Washington, gdje smo gosti na proslavi 25 godina odnosa Hrvatske i SAD-a. Tako da nam je pun kalendar", kazao je Novosel.  

 

Zadnje vijesti

Pismo nadbiskupa Hranića o slavlju Velikoga tjedna i vazmenog trodnevlja

Virtualna akcija #GrančicaMira Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije

Dvije novooboljele osobe od bolesti Covid-19, još jedan zdravstveni djelatnik pozitivan

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji