VIDEO 5. Sajam vjenčanja nadmašio očekivanja i ponudio brojna iznenađenja

Nakon godinu dana pauze u Novu Gradišku vratio se Sajam vjenčanja i to ovaj put u svom petom izdanju. Na sajmu je izlagalo 70-ak izlagača, a ponuda za mladence nikada nije bila bogatija. Sajam je obilježio odličan program i iznenađenja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 01.11.2021


 Nova Gradiška je tako peti puta na jedan dan postala centar vjenčanja, najbolje mjesto gdje su budući mladenci  mogli pronaći sve što im je potrebno za najvažniji dan u životu, dan njihovog vjenčanja. Odlična je ovo bila i prilika malim poduzetnicima i obrtnicima koji su dobili priliku prezentirati svoje proizvode i usluge. Brojni posjetitelji uživali su u bogatoj ponudi sajma vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, organizatora vjenčanja te ostalih sudionika iz vjenčane industrije.

Organizator je ponovo bila poduzetnica Ljiljana Šoch, vlasnice Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške u partnerstvu s Obrtničkom komorom Nove Gradiške i podršku Turističke zajednice Grada Nova Gradiška i samog Grada Nova Gradiška.

Sajam se, nakon jednogodišnje stanke zbog pandemije, ove godine ipak održao u glamuroznom i modernom velikom grijanom šatoru na središnjem gradskom trgu na površini od preko 1200 metara kvadratnih.

Sajam je otvorio svoja vrata u prijepodnevnim satima i to glazbeno scenskim programom Plesnog studija Marine Mihelčić, efektima i modnim revijama, dok je večernji dio sajma bio rezerviran za svečanu gala modnu reviju na kojoj su oduševili Swingersi.

Kako je bilo ove godine pogledajte u video prilogu SBTV-a i u fotogaleriji.

Zadnje vijesti

Visoka pobjeda Omladinca nad Naškom

Hrvoje Mišić se oprostio od NK Marsonije

123 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 5 osoba preminulo

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja