Veočić u dva dana na dva turnira slavio ispred svih

Gabrijel Veočić proteklog je vikenda nastupio na čak dva izuzetno jaka međunarodna turnira koji su se održali u Sarajevu i u Osijeku.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.12.2017
Veočić u dva dana na dva turnira slavio ispred svih


 Na turniru Hakiji Turajlić u Sarajevu su uz Veočića nastupili još i  Leon Majstorić u kategoriji 64kg i Marko Peić u kategoriji do 80kg. Predivna vijest te je večeri odjeknula  iz Sarajeva-sva su tri boksača iz kluba Brod osvojili zlatne medalje i to u pobjedama protiv domaćih boksača. Veočić je svoju pobjedu ostvario već u prvoj rundi nokautiravši domaćeg boksača Sjenara.

Na Osijek Open 2017., koji se održao već sljedeći dan, nastupio je mlađi kadet Marko Karlović u kategoriji 41,5kg koji je pobijedio Tea Vuletića iz bk Osijek. Gabrijel Veočić i na ovom je turniru odnio pobjedu pred Petrom Kuharom iz bk Koprivnica, slavivši jednoglasnom odlukom sudaca. 

Još su ljepše vijesti uslijedile nakon što je komisija i sarajevskog i osječkog turnira Gabrijelu Veočiću uručila priznanje za najboljeg boksača turnira. Tako je Gabrijel uspio nevjerojatno-u dva dana biti proglašen boksačem turnira. 

Ova je dodjela priznanja najveća nagrada koja se može osvojiti na međunarodnom turniru,  a nepisano pravilo na takvim turnirima često je da najveću nagradu, onu za najboljeg boksača, komisija dodijeli domaćem boksaču, no ovaj put to nije pošlo za rukom ni Osječanima ni Sarajlijama nakon predstavljenog boksanja od strane nepobjedivog Veočića.

Uz ova dva priznanja moramo se prisjetiti i ovogodišnjeg državnog prvenstva u Zadru, gdje se natjecalo 200 boksača i  na kojem je  gradonačelnik grada Zadra nagradu za najboljeg boksača uručio upravo Brođaninu Gabrijelu Veočiću. 

Sva ova velika priznanja u samo jednoj godini govore o trenerskoj ustrajnosti i vještini Pere Veočića, te samim time i njegovih boksača. Ovakve velike nagrade imaju za veliko priznanje ne samo boksačkom klubu Brod nego i u široj Hrvatskoj te gradu Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Uspješan vikend Brođana u Osijeku

Brođanka Stela nova je hrvatska pjevačka zvijezda u usponu

Zbog neprilagođene brzine dvije prometne nesreće na području Broda

VIJESTI

Dvoje teže ozlijeđenih, pješakinja i vozačica

Zbog neprilagođene brzine dvije prometne nesreće na području Broda

NAJČITANIJE DANAS

Bravo!!!

Brođanka Stela nova je hrvatska pjevačka zvijezda u usponu

FOTO GALERIJA

Tri medalje za Boćarski klub „Dan“ za osobe s invaliditetom

Vrhunac slavlja 60. obljetnice svetišta Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu

Potpisani Sporazumi o suradnji na razvoju širokopojasnog interneta

Pater Arek Krasicki: Mladi, ohrabrite se i otvorite srca za ljubav

Borna Čengić i Borna Mađarević uspješni na Prvenstvu Hrvatske