Veočić u dva dana na dva turnira slavio ispred svih

Gabrijel Veočić proteklog je vikenda nastupio na čak dva izuzetno jaka međunarodna turnira koji su se održali u Sarajevu i u Osijeku.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.12.2017
Veočić u dva dana na dva turnira slavio ispred svih


 Na turniru Hakiji Turajlić u Sarajevu su uz Veočića nastupili još i  Leon Majstorić u kategoriji 64kg i Marko Peić u kategoriji do 80kg. Predivna vijest te je večeri odjeknula  iz Sarajeva-sva su tri boksača iz kluba Brod osvojili zlatne medalje i to u pobjedama protiv domaćih boksača. Veočić je svoju pobjedu ostvario već u prvoj rundi nokautiravši domaćeg boksača Sjenara.

Na Osijek Open 2017., koji se održao već sljedeći dan, nastupio je mlađi kadet Marko Karlović u kategoriji 41,5kg koji je pobijedio Tea Vuletića iz bk Osijek. Gabrijel Veočić i na ovom je turniru odnio pobjedu pred Petrom Kuharom iz bk Koprivnica, slavivši jednoglasnom odlukom sudaca. 

Još su ljepše vijesti uslijedile nakon što je komisija i sarajevskog i osječkog turnira Gabrijelu Veočiću uručila priznanje za najboljeg boksača turnira. Tako je Gabrijel uspio nevjerojatno-u dva dana biti proglašen boksačem turnira. 

Ova je dodjela priznanja najveća nagrada koja se može osvojiti na međunarodnom turniru,  a nepisano pravilo na takvim turnirima često je da najveću nagradu, onu za najboljeg boksača, komisija dodijeli domaćem boksaču, no ovaj put to nije pošlo za rukom ni Osječanima ni Sarajlijama nakon predstavljenog boksanja od strane nepobjedivog Veočića.

Uz ova dva priznanja moramo se prisjetiti i ovogodišnjeg državnog prvenstva u Zadru, gdje se natjecalo 200 boksača i  na kojem je  gradonačelnik grada Zadra nagradu za najboljeg boksača uručio upravo Brođaninu Gabrijelu Veočiću. 

Sva ova velika priznanja u samo jednoj godini govore o trenerskoj ustrajnosti i vještini Pere Veočića, te samim time i njegovih boksača. Ovakve velike nagrade imaju za veliko priznanje ne samo boksačkom klubu Brod nego i u široj Hrvatskoj te gradu Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Nakon lanjskog fijaska, opet kreću u dokapitalizaciju: "Đuro" traži 100 milijuna kuna

Na 15,6 kilometara i 33 lokacije uskoro radovi na izgradnji javne rasvjete

Prijenos utakmica Hrvatske reprezentacije u Tvrđavi

FOTO GALERIJA

Promotivna i svaka druga simbolika povezanosti gradova stradalnika, Vukovara i Slavonskog Broda

Slavonski Brod posjetili ravnatelji osnovnih škola Zagrebačke županije

Tri zlata u Splitu za brodski karate

Hrvatski misionar -bogoslov Josip Brnjić poziva na humanitarnu akciju za djecu s posebnim potrebama u Tanzaniji

Konji su vrijedno blago naše Slavonije i sve je više mladih konjogojaca koji nastavljaju tradiciju