Veočić u dva dana na dva turnira slavio ispred svih

Gabrijel Veočić proteklog je vikenda nastupio na čak dva izuzetno jaka međunarodna turnira koji su se održali u Sarajevu i u Osijeku.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.12.2017
Veočić u dva dana na dva turnira slavio ispred svih


 Na turniru Hakiji Turajlić u Sarajevu su uz Veočića nastupili još i  Leon Majstorić u kategoriji 64kg i Marko Peić u kategoriji do 80kg. Predivna vijest te je večeri odjeknula  iz Sarajeva-sva su tri boksača iz kluba Brod osvojili zlatne medalje i to u pobjedama protiv domaćih boksača. Veočić je svoju pobjedu ostvario već u prvoj rundi nokautiravši domaćeg boksača Sjenara.

Na Osijek Open 2017., koji se održao već sljedeći dan, nastupio je mlađi kadet Marko Karlović u kategoriji 41,5kg koji je pobijedio Tea Vuletića iz bk Osijek. Gabrijel Veočić i na ovom je turniru odnio pobjedu pred Petrom Kuharom iz bk Koprivnica, slavivši jednoglasnom odlukom sudaca. 

Još su ljepše vijesti uslijedile nakon što je komisija i sarajevskog i osječkog turnira Gabrijelu Veočiću uručila priznanje za najboljeg boksača turnira. Tako je Gabrijel uspio nevjerojatno-u dva dana biti proglašen boksačem turnira. 

Ova je dodjela priznanja najveća nagrada koja se može osvojiti na međunarodnom turniru,  a nepisano pravilo na takvim turnirima često je da najveću nagradu, onu za najboljeg boksača, komisija dodijeli domaćem boksaču, no ovaj put to nije pošlo za rukom ni Osječanima ni Sarajlijama nakon predstavljenog boksanja od strane nepobjedivog Veočića.

Uz ova dva priznanja moramo se prisjetiti i ovogodišnjeg državnog prvenstva u Zadru, gdje se natjecalo 200 boksača i  na kojem je  gradonačelnik grada Zadra nagradu za najboljeg boksača uručio upravo Brođaninu Gabrijelu Veočiću. 

Sva ova velika priznanja u samo jednoj godini govore o trenerskoj ustrajnosti i vještini Pere Veočića, te samim time i njegovih boksača. Ovakve velike nagrade imaju za veliko priznanje ne samo boksačkom klubu Brod nego i u široj Hrvatskoj te gradu Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Ugovor za Đuro Đaković Specijalna vozila u vrijednosti od 46 milijuna kuna

Obilježena 26. obljetnica pogibije pripadnika 105. bjelovarske brigade

VIDEO Posljednjih noći Brođani bez mirnog sna

SPORT

U nedjelju posljednja provjera

Još tjedan dana do početka sezone za nogometaše Zvonimira iz Donje Vrbe

NAJČITANIJE DANAS

Počinje 23. Novogradiško glazbeno ljeto

Četiri večeri odlične zabave uz S.A.R.S., Hanku Paldum, Plavi orkestar, Bebeka...

FOTO GALERIJA

Dograđena i obnovljena vjeronaučna dvorana u župi Podcrkavlje

Dječji vrtić „Trnoružica“ uskoro spreman za početak predškolske godine

U Koraću održana 6. Smotra folklora 'Gospi u čast'

Svetkovina svetog Lovre svečano proslavljena u Požegi

Novi radovi na proširenju kolnika i izgradnji biciklističke trake u Budakovoj ulici