Veliki koncertni spektakl u Vijušu

Nakon dvije godine, Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovo će nastupiti pred mnogobrojnom brodskom publikom. U subotu 23. ožujka 2013., s početkom u 21:00h, gostuje najpopularnija dalmatinska klapa Intrade i Tomislav Bralić uz posebne goste večeri - trenutno najpopularniji tamburaški sastav, vinkovačke Bosutske bećare.

Autor: Daniela Kuzmić | Datum objave: 04.03.2013
Dalmatinska pisma tako stiže i u unutrašnjost Lijepe naše. Tomislav Bralić i Klapa Intrade u ovom slavonskom biseru pjevat će među ostalim i svima poznati repertoar pjesama poput velikih uspješnica - 'Zora bila', 'Croatio, iz duše te ljubim', 'Ne damo te pismo naša', 'Nisan te sriće', 'Stina pradidova' i brojne druge vrhunske izvedbe. Kako su nedavno izdali svoj novi album 'Sritan čovik', Brođani će imati jedinstvenu priliku poslušati najnovije hitove, među kojima je i suradnja s Oliverom Dragojevićem, pod nazivom 'Škrinja jubavi'.

KlapeKao predgrupa i bend za veliki after party show nastupaju trenutno najpopularniji tamburaši Bosutski bećari koji će svojom odličnom prezentacijom uspješno zagrijati brodsku publiku, a kasnije će zadržati visok nivo zabave do kasno u noć. Ovi vrhunski tamburaši vlasnici su velikih hitova poput najbolje klapsko-tamburaške suradnje u povijesti 'Sad kada došla si' i odličnih pjesama 'Želim te noćas' i 'Vilo moja'.

Karte su u pretprodaji 50 kuna, zadnji tjedan iznose 60 kn, a posljednji dan 60 kn. Dio prihoda donira se domu za nezbrinutu djecu u Slavonskom Brodu, a broj karata je limitiran.

Pratite BrodPortal i najnovije vijesti na Facebooku Twitteru

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Negativni nalazi svih uzetih briseva u Brodsko-posavskoj županiji, uključujući i medicinskog osoblja brodske bolnice

Odlična ideja - e-knjige u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod

Devetnica i dan čašćenja Gospe Brze Pomoći u Sl. Brodu

VIJESTI

Koronavirus

Negativni nalazi svih uzetih briseva u Brodsko-posavskoj županiji, uključujući i medicinskog osoblja brodske bolnice

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji