Veliki Halloween Party elektronske glazbe u Brodu: Minhenski DJ-evi Subspect i Ivanez predvode odličan Line-Up

Tradicionalni Halloween Party u organizacija Esaa Udruženja održava se i ove godine u subotu 28. listopada u prostorijama diskoteke 'Valinor', a Line-Up predvodi odlična postava.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.10.2017
Veliki Halloween Party elektronske glazbe u Brodu: Minhenski DJ-evi Subspect i Ivanez predvode odličan Line-Up


 Veliki globalni uspon elektronske glazbe Zagreb i Jadran pretvorili su u značajne europske odrednice za partijanere iz svih dijelova svijeta, a Esaa Udruženje prati trendove i u Slavonski Brod dovodi DJ-eve koji će uz Esaa rezidente nedvojbeno privući publiku. Subspect i Ivanez počastit će brodske fanove dolaskom iz Munchena, a tu su i domaće snage predvođene renomiranim DJ-evima i imenima kao što su Danijel Boban, JaxxPot i Inoxia Beats. Početak je u 22 sata, maskirani gosti dobivaju 'shooter' dobrodošlice, a cijena upada do ponoći iznosi 25 kuna dok kasnije dolazi do konačnog iznosa od 30 kuna.

Da nije riječ samo o prolaznom trendu govori i podatak kako je ideja 'Brod Vs. Munchen' praktički nastala još davne 2001. godine kada je legendarni 'Silicone Groove' prepoznao potencijal tada mladih DJ-eva i organizirao im nastupe u Valinoru i na 'Summer Groove' festivalu u Selni uz Marca Carolu, Gaetana Parisija i Johna Terryja, kultne likove DJ-inga. Projekt 'Expressed Movement' (Dj Subspect, Ivanez (tada Spacedrum), Karlo Bumbić i Ivan Beraković) djelovao je narednih godina uz suradnju s brojnim poznatim domaćim DJ-evima uz 'Čudesnu Šumu' na Poloju i gostovanja u 'Nucleusu' na brojnim platformama. Odlazak dijela ekipe u Munchen potaknuo je suradnje s brojnim poznatim etiketama tamošnje scene, no isto tako i uz stalnu suradnju s domaćim dečkima koji su nerijetko punili klubove po Njemačkoj (Jaxx Pot, Ivan Beraković, Silhouette, Karlo Bumbić).

Halloween Party tako samo nastavlja ono što su započeli njegovi prethodnici, a paralelno s novim zlatnim dobom elektronike očekujemo i možebitne festivale koji nedostaju kulturnoj ponudi grada Broda, a Poloj i Tvrđava omogućavaju značajan potencijal takvim idejama...

Kako kvaliteta suvremene elektronske glazbe sve više ovisi o standardu produkcije, ozvučenju i light-showu, za tu platformu pobrinut će se udruga izmeđju 'Zvuk Broda' i 'Art-Light', koji će svim partijanerima omogućiti jedinstveni audio-vizualni doživljaj setova.

Zadnje vijesti

KKK Marsonia – Darku i Dori srebro u Srbiji

FAK su zbog kvalitete već prozvali "Dubrovačkim ljetnim igrama za amatere"

Limena glazba Željezničar nastupila na Korzu

SPORT

Održana 5. međunarodna memorijalna regata posvećena Staniši Radmanoviću

KKK Marsonia – Darku i Dori srebro u Srbiji

NAJČITANIJE DANAS

Uskoro novi album

VIDEO Premijera: Hojsak & Novosel s "Hodaj" najavili suradnju s Gibonnijem

FOTO GALERIJA

Odličan uspjeh učenika iz Slavonskog Kobaša u nacionalnom natjecanju iz robotike i programiranja

Održan 6. Međunarodni turnir limača "Josip Weber"

Učenici OŠ Ljudevita Gaja peti put među najuspješnijim ekolozima

Berba odličja za brodske karataše na tri natjecanja

Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski“ općine Vrpolje održala javnu tribinu "Ohrabri se i postani poduzetnica“