Velika pobjeda VK "DAR-a" u derbiju kola

U nedjelju ujutro na gradskim bazenima "Vijuš" je odigrano 5. kolo Homer kupa.

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.04.2019
Velika pobjeda VK "DAR-a" u derbiju kola


 Na rasporedu su bile tri utakmice, a prva je odmah donijela veliko iznenađenje. Sastale su se ekipe VK "DAR" - Sport bar, a na veliko iznenađenje, pobjeda je otišla na stranu VK "DAR-a" sa odličnom igrom Franića koji je bio prvo ime susreta sa 3 pogotka. Pavičić je pridodao 2 pogotka iz 2 pokušaja a Grgurić je imao 2 asistencije. Kod poraženih je najbolji bio Duspara sa 2 pogotka.

U drugoj utakmici su se sastale ekipe X Team - Budainka. Pobjeda je otišla na stranu Budainke sa velikih 9-3. Jarić, Berezovski i Krijan su predvodili svoju ekipu sa odličnom igrom u napadu, a obrana je kontrolirana "pod palicom" Davora Zovka. Kod X Team-a je Vojnović bio dobar u napadu dok su obranu predvodili braća Blažević sa nekoliko ukradih lopti i blokova. 

Treća utakmica se odigrala između "Homera" i "Hebranga". Od prve minute su Homeri držali prednost u svoju korist koja se popela na velikih 5-0. Kasnije Hebrang povezuje konce u svojoj igri i sa 3 brza pogotka utakmica završava 5-3 na stranu Homera. 

Homere su predvodili Kristijan, Kuzmić i Jošić, dok se kod Hebranga sjajno iskazao vratar Jira sa 10 obrana, te Gačić, Ratković i Bitunjac u napadu.

Zadnje vijesti

Nogometaši Marsonije sutra u derbiju kola dočekuju Belišće

12 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Biciklista teško ozlijeđen na kružnom toku kod Male crkve

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“