Večeras i sutra u Tvrđavi brodski rock-maraton, 4.CMC 200 Slavonija fest

Najavnom pressicom za medije u četvrtak navečer i službeno su otpočeli brojni programi ovogodišnjeg brodskog rock maratona CMC 200 Slavonija fest.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 30.08.2019
Večeras i sutra u Tvrđavi brodski rock-maraton, 4.CMC 200 Slavonija fest
 Četvrti brodski rock maraton uz potporu Grada Slavonskog Broda i slavonskobrodske gradske Turističke zajednice u Tvrđavi organizira 4.zaredom CMC TV.

U dvije večeri nastupit će i svirati Cloud 68, The Karambol, BluVinil, Dusty Hats, KIT Karson, Dejan Cukić i Spori Ritam, Who See, a headliner prve večeri je Mile Kekin. Sutra, u subotu navečer od 20 sati spektakularna pozornica bit će mjesto za nastupe grupa Fluentes, Adastra, Ante Cash, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Flye, Komuna, Kiki Lesendrić & Pilot, Davorin & Bogovići, Bang Bang, "šećer na kraju" je Prljavo kazalište. 

Nema što, vrhunske glazbe bit će napretek, samo treba doći i uživati, uz dopunu da je ulaz na obje večeri rock maratona besplatan. 

- Kao da je bilo jučer kada smo dogovarali mogućnost organiziranja CMC festivala, a evo tu smo već četvrti puta zajedno. Pozivam Brođane i ne samo njih da dođu i uživaju u vrhunskoj glazbenoj fešti-rekao je, uz ostalo, gradonačelnik Slavonskog broda Mirko Duspara. 

Mario Kovač direktor CMC TV-a istaknuo je da je i ove godine pripremljen bogat program rock maratona na pozornici u brodskoj Tvrđavi, ali i puno popratnih festivalskih događanja na drugim gradskim lokacijama. Izdan je i dvostruki CD, u izdanju Croatia recordsa. Pozivam sve koji vole glazbu da dođu u Tvrđavu, imat će doista u čemu uživati-rekao je Mario Kovač. 

Zadnje vijesti

Brođanima ne smetaju rigorozne mjere protiv epidemije

Epidemija stvorila probleme i hrvatskim uzgajivačima junetine

Županija otvorila Javni poziv za financiranje programa projekata udruga

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji