Večeras i sutra u Tvrđavi brodski rock-maraton, 4.CMC 200 Slavonija fest

Najavnom pressicom za medije u četvrtak navečer i službeno su otpočeli brojni programi ovogodišnjeg brodskog rock maratona CMC 200 Slavonija fest.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 30.08.2019


 Četvrti brodski rock maraton uz potporu Grada Slavonskog Broda i slavonskobrodske gradske Turističke zajednice u Tvrđavi organizira 4.zaredom CMC TV.

U dvije večeri nastupit će i svirati Cloud 68, The Karambol, BluVinil, Dusty Hats, KIT Karson, Dejan Cukić i Spori Ritam, Who See, a headliner prve večeri je Mile Kekin. Sutra, u subotu navečer od 20 sati spektakularna pozornica bit će mjesto za nastupe grupa Fluentes, Adastra, Ante Cash, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Flye, Komuna, Kiki Lesendrić & Pilot, Davorin & Bogovići, Bang Bang, "šećer na kraju" je Prljavo kazalište. 

Nema što, vrhunske glazbe bit će napretek, samo treba doći i uživati, uz dopunu da je ulaz na obje večeri rock maratona besplatan. 

- Kao da je bilo jučer kada smo dogovarali mogućnost organiziranja CMC festivala, a evo tu smo već četvrti puta zajedno. Pozivam Brođane i ne samo njih da dođu i uživaju u vrhunskoj glazbenoj fešti-rekao je, uz ostalo, gradonačelnik Slavonskog broda Mirko Duspara. 

Mario Kovač direktor CMC TV-a istaknuo je da je i ove godine pripremljen bogat program rock maratona na pozornici u brodskoj Tvrđavi, ali i puno popratnih festivalskih događanja na drugim gradskim lokacijama. Izdan je i dvostruki CD, u izdanju Croatia recordsa. Pozivam sve koji vole glazbu da dođu u Tvrđavu, imat će doista u čemu uživati-rekao je Mario Kovač. 

Zadnje vijesti

U Slavonskom Brodu odigrana predstava "Kad svijeće dogore"

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Građani, ne držite pin uz bankovne kartice

FOTO GALERIJA

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Obilježen Dan grada Slavonskog Broda

Motorijada opravdala očekivanja više od 4 tisuće bikera i 15 tisuća posjetitelja

Otvorena izložba Vedrana Ružića: Simfonija betona i željeza