Večeras humanitarni koncert za Marija Žalca

"Diži se, Roy Batty!" naziv je koncerta koji sutra u Starom Petrovom Selu organizira Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška, Udruga alternativaca – Umpask te brojni mještani.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.09.2017


Riječ je o velikoj humanitarnoj akciji za Marija Žalca. 36-godišnjak koji je pretrpio čak dva moždana udara i dalje je u teškom stanju. Nakon boravka u Krapinskim Toplicama zdravstveno stanje nešto je bolje no i dalje će za oporavak trebati niz rehabilitacija i skupih lijekova. Skromna Marijeva obitelj na sve je pristala samo zbog njegova dobra i činjenice da je rehabilitacija doista skupa. U svojoj plemenitoj misiji Marijevi prijatelji organizirali su se i tako je došao na ideju donacijski koncert. Pred  timom predvođenim Zorislavom Kneževićem bio je velik posao. Uz silne tehničke, dokumentacijske i materijalne sitnice, dobra stvar je da su se bendovi koji su mogli, bezrezervno odazvali.

Pred okupljenima u društvenom domu Staro Petrovo Selo svirat će mlade snage, najbolji hrvatski kantautori i izvođači - Krankšvester (Sett & 3ki Stil), Sara Renar, Lovely Quinces, Cojones, DEFIANT, Kein Engel » Rammstein Tribute Band. Koncert koji će se održati u Društvenom domu počinje u 20 sati, a preporučena cijena ulaznice je 30 kuna. Za sve koji žele više pomoći bit će postavljene i donacijske kutije, a uplate na žiro-račun moguće su i nakon koncerta. Svaka kuna njegovoj će obitelji dobro doći.

TRANSAKCIJSKI RAČUN humanitarne akcije "Diži se, Roy Batty!" - Privredna banka Zagreb,

IBAN računa HR3523400091510883142SWIFT CODE: PBZGHR2X

Primatelj: UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH NOVA GRADIŠKA - DIŽI SE, ROY BATTY!

Slavonskih graničara 34, 35400 Nova Gradiška

 

Zadnje vijesti

Pronađeni kradljivci s područja Slavonskog Šamca i Bukovlja

Hrvatskoj nedostaje i pedijatara

Minimalni poraz s 3:2 odbojkaša Marsonije od Siska

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja