Vanesa Tot u finalu EP

Kanuistica Vanesa Tot (KKK Marsonia), članica hrvatske kajak-kanu reprezentacije, nalazi se na Europskom juniorskom prvenstvu u Rumunjskoj.

Autor: bportal | Datum objave: 18.09.2015
 U jučerašnjoj izlučnoj utrci (C-1 500m) Vanesa je, zauzevši 5. mjesto (s izveslanim vremenom 02:38.960), ostvarila plasman u polufinale. Danas je pak, u polufinalnoj utrci, istu dionicu izveslala čak 5 sekundi brže te se, zauzevši 3. mjesto, plasirala u finale. Finale je bio Vanesin san. „Idemo polako do snova!“ – poznata Vanesina rečenica – postaje stvarnost.

Finalna je utrka na rasporedu u nedjelju u 9:05 (po našem vremenu). Danas u 15:45 Vanesa još vozi izlučnu utrku na 200m. Iskreno vjerujemo kako i na toj dionici može ostvariti sjajan rezultat. Ne treba zaboraviti da je Vanesa tek mlađa juniorka i da je ovo njezin (tek) drugi službeni nastup (prvi u juniorskoj konkurenciji). U Klubu su silno ponosni na Vanesine rezultate i žele joj sportsku sreću i uspjeh u svim utrkama koje slijede!

Hrvatska sada ima čak troje finalista u Rumunjskoj. Ispred KKK Marsonia upućujemo iskrene čestitke svim članovima hrvatske kajak-kanu reprezentacije - Anamariji Govorčinović, Antunu Novakoviću i Vanesi Tot – na njihovom plasmanu u finale Europskoga prvenstva!

Zadnje vijesti

Brodski policajci razotkrili dobro organiziranu mrežu dilera

Još pet oosba pozitivno na COVID19 u Brodsko posavskoj županiji

Višemilijunski projekt županije za djecu i mlade

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja