Vanesa, Darko i Viktor – zlatni kanuisti Marsonije

U nedjelju, 24. rujna, održan je 1. Kup Aljmaša na rijeci Dunav u organizaciji Kajak-kanu kluba „Aljmaš“ i Hrvatskoga kajakaškog saveza.

Autor: Brodportal | Datum objave: 26.09.2017
Na natjecanju je nastupilo 190 natjecatelja iz 7 klubova iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine, a među njima i 13 kajakaša i kanuista Marsonije u pratnji predsjednika Zdenka Jambrešića. Natjecatelji su postigli odlične rezultate osvojivši 11 medalja, od čega 3 zlatne, 4 srebrne i 4 brončane, te pehar za ekipno 3. mjesto.

Najuspješniji je bio mladi reprezentativac Darko Erceg koji je osvojio 2 zlata – u kanuu jednosjedu i kanuu dvokleku s partnerom Viktorom Akšamovićem. Zlatna je bila i kanuistica Vanesa Tot koja je osvojila i broncu u kajaku jednosjedu u kategoriji juniorki. Srebrna odličja osvojili su kajakaši Ivan Fran Arar, Dora Opačak i dvojac Luka Martinović-Ivan Fran Arar te kanuistica Brigita Bakić, aktualna najuspješnija sportašica grada i županije koja je zabilježila svoj prvi, doduše neslužbeni, kanuistički nastup za svoj novi stari klub. Broncu su osvojili Hana Ćerić, Hana Ćerić-Dora Opačak i Viktor Akšamović. Pohvale zaslužuju i ostali sportaši Marsonije koji su sjajnim utrkama doprinijeli ekipnom rezultatu – Adam Akšamović, Vili Ćerić, Emanuel Pavlović te Karlo i Marko Rosandić.

Čestitke klubu domaćinu na odličnoj organizaciji prvoga međunarodnog kajak-kanu kupa kojim je službeno zaključena ova sezona. Mladim sportašima Marsonije uskoro počinju zimske pripreme za novu kajakaško-kanuističku sezonu.

Izvor: KKK „Marsonia“

Zadnje vijesti

Četiri novooboljela od koronavirusa u Brodsko-posavskoj županiji

Antonio Sekulić vodi Olmissum do naslova prvaka

20-godišnjak i 22-godišnjak počinili 26 teških krađa, materijalna šteta iznad 200 tisuća kuna

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji