Vandali ponovo u akciji

Dok snijeg brodskim ulicama vije i zasipa "dežurnim" vandalima ni traga, ne vole "junaci" na snijeg, nekako po hladnoći nemaju volje za "pohode". No, čim snijeg okopni i vani zatopli eto i njih i "plodova" njihovog ludila.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 15.02.2018


 Koševi za otpatke uz Borovsku prema Lucićevoj i graničnom prijelazu i prije su bili njihova "omiljena" meta, ali bili su suviše slabi pa su ih lako prevrtali, izvaljivali i uništavali. Nakon toga novi koševi su postavljeni s poprilično debelim betonskim podnožjima, valjda njih neće. Dakako da hoće, svoje ludilo dokazali su opet. Jedan od prolaznika zgodno primjećuje kako bi tih i takvih na svaki koš i svako stablo trebalo postaviti nadzornu kameru, toliko su i toliko često vandali "raspoloženi".

Novi "odjeci" vandalskog ludila vidljivi su nerijetko i u pola grada, ne znamo, primjerice, što je jedno mlado stablo u parku Korza kod fakulteta "skrivilo" ali "skraćeno" je gotovo do zemlje, a da "junake" dok su to radili baš nitko nije vidio. Valjda, možda, to rade dok u ranim jutarnjim satima onako mlađahni pod "debelim" utjecajem maligana i promila bauljaju i "junače se", vidio to tko ili ne baš ih briga. Ali, narod lijepo kaže, "ničija dovijeka", pa ili će ostarjeti i konbačno opametiti, ili dolijati. Strpljen spašen.

 

 

Zadnje vijesti

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

Počeo je play off Homer kupa

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske