Valentina Jackiv nova je Miss Brodsko-posavske županije!

Mlada Brođanka Valentina Jackiv, studentica 2. godine Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti nova je Miss Brodsko-posavske županije! Odlučio je tako stručni žiri sinoćnjeg regionalnog Izbora u Slavonskom Brodu. Za titulu se natjecalo 10 djevojaka.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 21.05.2017


 "Nisam očekivala pobjedu, presretna sam, ovo je veliki uspjeh za mene, jer sam se oduvijek željela baviti modelingom ali nisam imala prilike. Nadam se da ću ju sada dobiti", kazala je Valentina nakon proglašenja. 

Prva pratilja je Matea Andrijanić iz Ruščice, a druga pratilja Ena Letica iz Slavonskog Broda.

Krunu je novoj miss Brodsko-posavske županije predala Osječanka Lucija Radolović, Miss Slavonije  2016. odnosno prošlogodišnja prva pratilja Miss Hrvatske. Inače, od ove godine regionali izbori održavaju se po svim hrvatskim županijama, a ne više po regijama. "Završne pripreme za samo finale MIss Hrvatske za Miss svijeta, svih djevojaka koje su izabrane po svojim županijama, ove godine će biti u Vinkovcima, u vrijeme Vinkovačkih jeseni", najavila je Iva Loparić Kontek, direktorica županijskih izbora u direkciji Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Regionalni izbor u Slavonskom Brodu već 26 godina organizira Brodsko udruženje mladih i najmlađih (BUMN). "Trudimo se raditi naše programe u clju zabave, glazbe, ljepote i okupljanja mladih i svih onih koji u Slavonskom Brodu djeluju u društvenom životu i, evo, uspjevamo i nastavljamo dalje", rekao je Goran Gavranić, predsjednik BUMN-a.

U gotovo dvosatnom programu izbora u zabavno kulturnom programu nastupili su mladi plesači Sportskog plesnog kluba TOP DANCE, Plesna skupina Ilhana, Plesni klub Salsa SB, a dašak slavonske tradicije donijeli su članovi i članice folklorne sekcije "Druga mladost" Matice umirovljenika iz Slavonskog Broda. 

 

 

Zadnje vijesti

Trideset prijavitelja imat će solarne panele na vlastitim kućanstvima

Odabran izvođač radova za izradu geoinformacijskog sustava

Počinio niz prekršaja, pa pokušao pobjeći od policije – oduzet mu automobil

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

FOTO GALERIJA

Predstavljen "Brodski glazbeni vremeplov" Duška Svilara

Kazališna družina premijerom predstave "Vuk i sedmi kozlić" proslavila 10. rođendan

Počele 23. Poljoprivredno-poduzetničke ideje u Novoj Gradiški

Policija i građani zajedno u brodskom hodatonu

Obilježena 31. godišnjica stradavanja Luke Andrijanića, heroja obrane Vukovara