Uzaludan pokušaj bijega od policije

U utorak (13. listopada), u 18.35 sati, u Starom Petrovom Selu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom nakon koje je vozač napustio mjesto događaja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.10.2020
Uzaludan pokušaj bijega od policije


 Policija je očevidom utvrdila da se vozač kretao osobnim automobilom kolnikom Ulice braće Radić te se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. U daljnjem kretanju lijevom stranom vozila je udario u osobni automobil kojim je, iz suprotnog smjera, upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin. Nakon prometne nesreće, počinitelj je napustio mjesto događaja, a da nije s 32-godišnjakom  razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu s kojim je prouzročio prometnu nesreću.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška ubrzo su pronašli neodgovornog 29-godišnjeg vozača (državljanina Bosne i Hercegovine), koji je prilikom postupanja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, a alkotestom su mu utvrdili koncentraciju alkohola u krvi u iznosu od 1,55 promila. 

Policajci su 29-godišnjaka zadržali u prostorijama policije, do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te protiv njega podnose Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa ne cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.       

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu