Uz glazbeni rock spektakl u Tvrđavi i atletska noćna utrka "Brod rock" na 10 km

U organizaciji gradske Turističke zajednice grada Slavonskog Broda održan je radni sastanak na temu organiziranja atletske utrke u Slavonskom Brodu, kao jedan od pratećih sadržaja i programa Rock maratona odnosno CMC Slavonija festivala, a koji će u Slavonskom Brodu biti zadnjeg vikenda mjeseca kolovoza.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 01.06.2017


Sastanku su osim domaćina, predstavnika gradske Turističke zajednice Slavonskog Broda nazočili i predstavnici zagrebačke putničke agencije "B Travel", zagrebačkog Atletskog kluba CRORUN, slavonskobrodskog Trkačkog kluba „Brace“, te radijskih postaja Radio Slavonija i Radio 92FM, obje u svojstvu medijskih pokrovitelja.

Sudionici sastanka načelno su dogovorili najvažnije smjernice i detalje u vezi održavanja utrke, a koja će, doznajemo, biti organizirana u Slavonskom Brodu u petak, 25.kolovoza 2017., kao jedan od brojnih programa Rock maratona odnosno CMC Slavonija festivala.

Radi se o tematskoj noćnoj utrci „Brod rock“ na 10 kilometara, s time da će trasa utrke biti utvrđena na način da će se ista odvijati uz turistički najzanimljivije gradske lokalitete. Mjesto starta i cilja utrke bit će, dakako, brodska Tvrđava, u kojoj će se paralelno s trajanjem utrke odvijati glazbeni programi Rock maratona odnosno CMC Slavonija festivala. Organizatori očekuju da će u utrci sudjelovati 300-njak trkača, te da će im se pridružiti i sudionici festivala. Javni poziv za sudjelovanje u utrci bit će objavljen uskoro, doznajemo u gradskoj Turističkoj zajednici.

Zadnje vijesti

Nezakonito isplatili više milijuna kuna s računa trgovačkih društava i oštetili državni proračun

"Cilj nam je postati najmoderniji regionalni obrazovni centar na području Slavonije i Baranje"

Dubrovnik deblokiran nakon osmomjesečne opsade

FOTO GALERIJA

Završeni infrastrukturni radovi na obnovi zapadnog dijela Sjevernog kavalira

Osnovan Stručni savjet ogranka Hrvatskog generalskog zbora za Slavoniju i Baranju

Dovršena istočna tribina na novim terenima ŠRC „Klasije“

Vanesa Tot i Gabrijel Veočić najbolji sportaši Slavonskog Broda, ekipe odbojkaši Marsonije i košarkašice Broda na Savi

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima