Uvjerljivi poraz vaterpolista u Zagrebu

Mlađi juniori VK Marsonia kao najbolje plasirana ekipa skupine Slavonija igrali su jučer u Zagrebu prvu utakmicu majstorice protiv najbolje plasirane ekipe skupine Sjever.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.01.2019
Uvjerljivi poraz vaterpolista u Zagrebu


 U prvoj utakmici majstorice VK ZPK iz Zagreba uvjerljivo je pobijedio rezultatom 11:5 ( 4:0, 2:2, 3:2, 2:1 ).  Marsovci su loše otvorili utakmicu gdje su nakon deset minuta igre gubili s čak 5:0. U napadu su im svirana četiri kontrafaula, nisu iskoristili čistu kontru, napravili su nekoliko netočnih dodavanja, a golove su većinom primali iz kontranapada. Nakon toga brođani su uspostaviti ravnotežu na terenu, ali nisu uspijeli napraviti ništa više od toga. Uzvratna utakmica se igra u subotu 26. veljače u Slavonskom Brodu kada će marsovci probati napraviti iznenađenje i popraviti loš dan u Zagrebu.

Sastav VK Marsonia: Grabovac 8 obrana, Mrkalj, Sekulić, Aladrović, Kolesarić 2, Levak, Vrbljančević 2, Klem 1, dankić, Glavaš, Milutinović, Bošnjak i trener Zdravko Aladrović.

Mlađi kadeti odigrali su na brodskim bazenima svoju treću utakmicu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske i ostvarili su treću pobjedu. Pobjedili su ekipu VK Mursa rezultatom 26:14 ( 5:4, 12:1, 3:6, 6:3 ). Mladi marsovci od početka utakmice pokazali su se u ovom trenutku kao bolja i jača momčad što je posebno došlo do izražaja u drugoj četvrtini kada su zabili dvanaest golova. U ovoj kategoriji se igra po pravilima da sedam igrača igra jednu četvrtinu, drugih sedam deudu četvrtinu, a zadnje dvije četvrtine mogu se mjenjati svi igrači.

Sastav mlađih kadeta: Dokuzović, L. Čičak 1, Glas 2, G. Gajger, Boček 4, Šokić 4, Šimunović, Kristijan 3, K.Levak 2, J. Klem 8, Grgurić 2, D. Gajger, M.Čičak, Karešin i trener Kristian Šimić.

Zadnje vijesti

Uskrsna poruka i čestitka požeškog biskupa mons. Antuna Škvorčevića

Uskrsna pastirska poruka i čestitka nadbiskupa mons. Đure Hranića

Leoni Pavlešin i Davidu Aračiću A norma, Marku Lipovcu B norma za ulazak u reprezentaciju Hrvatske

VIJESTI

"USTANI, UZMI NOSILJKU I POĐI KUĆI!" (Mt 9,6)

Uskrsna poruka i čestitka požeškog biskupa mons. Antuna Škvorčevića

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa