Uspješna jesenska polusezona za limačiće Marsonije

Od ove sezone krenula je nogometna Liga Slavonije i Baranje u najmlađoj kategoriji za limačiće koji su rođeni 2013. godine i mlađi.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 05.12.2021


 Nakon prvog dijela natjecanja naslov prvaka jeseni pripao je Osijeku koji iz svih 9 utakmica ima sve pobjede. Iza njih je s 2 boda manje Cibalia koja ima utakmice više jer su Osječani u zaostatku za 2 susreta, a Vinkovčani za 1. Požeška Slavonija je odigrala svih 11. kola i oni su na 3. mjestu sa 4 boda prednosti u odnosu na Marsoniju koja je na 4. poziciji. Bijelo – crni također kao i Osijek imaju dvije utakmice manje i to protiv Željezničara i Amatera koje će igrati na proljeće. Ukoliko u njima zabilježe pobjede doći će na 2. mjesto na prvenstvenoj ljestvici.   

Limačići Marsonije u posljednjem kolu na domaćem terenu došli su do pobjede sa 4:1 protiv Donjeg Miholjca. Momčad trenera Stjepana Smajića do vodstva od 1:0 došla je u 8. minuti preko Rafaela Kovačevića, da bi 5 minuta nakon toga za goste Jakov Žarković izjednačio na 1:1. U završnici prvog poluvremena koje se igra 20 minuta limačići Marsonije postigli su još 2 gola, prvo preko Barbare Kokot u 19.-oj, a onda i preko Tea Matanovića minutu kasnije. Tako je s 3:1 završilo prvo poluvrijeme, dok su u nastavku limačići Bijelo – crnih postigli još samo 1 pogodak i to preko Barbare Kokot za konačnih Marsonia – Donji Miholjac 4:1.

U cijelom natjecanju limačići Marsonije imaju 7 pobjeda i 2 poraza i to oba domaća, prvo s 2:1 od Osijeka i sa 4:0 od požeške Slavonije. U 9 utakmica postigli su 35, a primili 19 golova, dok je zanimljivo da je Barbara Kokot njihov najbolji strijelac. Iza nje su Teo Matanović i Danijel Danijel, dok je trener Smajić zadovoljan s generacijom igrača koju ima.

S obzirom da je završio prvi dio sezone limačići Marsonije njih 20 u narednom periodu imat će treninge i to 2 puta u tjednu, ali u dvorani, dok će na proljeće krenuti u drugi dio sezone. 

Zadnje vijesti

263 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Ne sjedajte za upravljač vozila ukoliko ste konzumirali alkohol!

Uhvaćen 18-godišnji počinitelj kaznenih djela teške krađe

FOTO GALERIJA

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu