Uspješna godina za Taekwondo klub Semper Fidelis

Za Taekwondo klub Semper Fidelis 2017. godina bila je vrlo uspješna budući su u njoj imali odličan nastup na Svjetskom prvenstvu koje je održano u nizozemskom Barneveldu.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 06.01.2018
Uspješna godina za Taekwondo klub Semper Fidelis


Ukupno su Brođani na tom natjecanju kojem pripada njihova ITF verzija taekwondoa osvojili ukupno 9 medalja. Do 1. mjesta došla je Monika Soldan u formama za juniorke crni pojas 3. dan, dok se na najviše pobjedničko postolje popeo i Toni Aušić koji je bio najbolji u specijalnim tehnikama. Uz njih su medalje na Svjetskom prvenstvu još osvojili: Marija Mršić, Lana Marić, Patrik Matej i Antonio Lončar.

Monika Soldan je uz 1. mjesto u formama, bila treća u sparingu za juniorke, dok je dvije na SP u nizozemskom Barneveldu osvojila i Marija Mršić. Ona je bila treća u sparingu do 75 kg te je na istoj poziciji završila i u disciplini dogovoreni sparing zajedno s Lanom Marić.

Uspješan je na Svjetskom prvenstvu bio i Antonio Lončar koji je kao i Monika Soldan te Marija Mršić osvojio dvije medalje i to obje brončanog sjaja i to u sparingu do 75 kg i dogovorenom sparingu zajedno s Tonijem Aušićem koji je uz naslov prvaka svijeta u specijalnim tehnikama bio i treći u formama. Posljednju 9. medalju za Taekwondo klub Semper Fidelis u Nizozemskoj osvojio je Patrik Matej koji je u sparingu u svojoj kadetskoj kategoriji do 160 cm jer oni nemaju težinsku kategoriju osvojio 2. mjesto.

Taekwondo klub Semper Fidelis nedavno je održao polaganje za učeničke pojaseve i to za: plavi te viši žuti i viši zeleni pojas. To uključuje da polaznici moraju poznavati sve vještine ovog sporta, a to su: forme, specijalne tehnike i sparing.

 
Zadnje vijesti

Sukob Bad Blue Boysa i Torcide, jedna osoba lakše ozlijeđena

U Supernova Colosseumu i dalje velika zimska sniženja!

Započinju radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

SPORT

Druga Hrvatska kuglačka liga

Pobjeda kuglačica Obrtnika u županijskom derbiju

FOTO GALERIJA

Polaznici Dječjeg vrtića "Maslačak" uskoro u obnovljenom prostoru

Akcija Društva turističkih vodiča i Turističke zajednice privukla veliki broj Brođana

U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj

Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena

Djed Božićnjak darivao mališane na glavnom gradskom trgu