Uspješna 2019. za brodsku Kazališno koncertnu dvoranu Ivana Brlić-Mažuranić

Brodska Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić 2019. godinu završila je s ostvarenim programima koje su zacrtali u godini ranije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.01.2020
Uspješna 2019. za brodsku Kazališno koncertnu dvoranu Ivana Brlić-Mažuranić
 Također su nastavili i s obnovom pojedinih dijelova dvorane, što je nužno kako bi osigurali maksimalnu udobnost posjetiteljima.

"Ono što je jako bitno i bit će i vidljivo, investicija je koju je dijelom snosio Grad, a drugi dio KKD IBM, sanacija svih sanitarnih čvorova u dvorani, njih ukupno 18, što je bilo jako potrebno, a predstavlja primjer da tako treba ulagati i dalje", rekla je ravnateljica dvorane Sanja Nuhanović za Radio Slavoniju.

Kad je riječ o odabiru programa, prvenstveno se gleda na kvalitetu, ističe Nuhanović, a u isto vrijeme važno je i da ga prihvati publika. Tako su u protekloj godini imali niz programa koji su privukli doista puno posjetitelja, a uz to su se izdvojili kvalitetom. Posebno se tu izdvaja jubilarno, trideseto Brodsko glazbeno ljeto, koje je otvorila iznimno posjećena Carmen u izvedbi osječkog HNK, a zatvorila Divanhana, kao program koji je okupio najviše publike na svim programima Brodskog glazbenog ljeta. Izdvajaju se i Umjetničke večeri u Kazališnoj kavani, kao novoustanovljen program KKD Ibm, koji priliku pruža mladim brodskim glazbenicima, te okuplja jednu novu publiku u prostorima Dvorane.Za ovu godinu planiraju nastaviti jednakim tempom, plan je već pripremljen, a već ovoga mjeseca imaju dvije predstave, od kojih prva slijedi 18. siječnja.

Nakon toga u veljači slijede tradicionalni Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske, jubilarni Festival harmonike Bela pl. Panthy, u travnju su programi Svijeta bajki IBM, a u svibnju uz dan grada Slavonskog Broda.

foto: Facebook / Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić-Mažuranić

Zadnje vijesti

Policija: mi smo uvijek uz vas, čuvamo vas, a tako vi čuvajte nas!

Brodski tamburaši u borbi protiv koronavirusa

Novooboljela osoba u Brodsko-posavskoj županiji, bliski kontakt već poznatog slučaja

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji