Uspješan nastup Škorpiona u Vukovaru

U subotu, 24. studenog održalo se taekwondo natjecanje pod nazivom 7. Vukovar Open 2018. i Vukovar Open kid u sportskoj dvorani Borovo, organizator natjecanja bio je Tkd klub Otok na kojem je nastupilo 270 natjecatelja u konkurenciji 23 kluba.

Autor: Brodportal | Datum objave: 26.11.2018
Uspješan nastup Škorpiona u Vukovaru
 Taekwondo natjecanje se godinama organizira povodom obilježavanja dana sječanja na žrtvu Vukovara, posvećen svim braniteljima i civilima stradalima u obrani Vukovara 1991. godine. Svake godine organiziran je prijem klubova kod spomen doma Hrvatskih branitelja gdje je su klubovi odali počast, te položili vijence. Na ovom natjecanju klub je nastupio sa 7 natjecatelja, a nastupili su Luka Mirosavljević zlato u borbama i kicku, Ivan Stanić srebro u borbama, Tia Opačak bronca u kicku, Borna Đula bez konkurencije, Valentina Mamić izgubila 4:3, Lea Todorović, Mario Prgomet, Ivan Stanić u kicku ostaju zakinuti od strane suca na način da nisu prozvani u drugi krug što je kasnije viđeno na rezultatima tkd natjecanja bez bodova - nisu se odazvali.

Djeca sa svojom pratnjom trenerima, željno su iščekivala nastavak, nažalost to se nije dogodilo, na kraju je sudac uvidio pogrešku, te uručijo je djeci utješne medalje. U pratnji natjecatelja bile su Kristina Knežević 3. dan i Nikolina Mirosavljević 1. dan. 

"Nisam zadovoljan, greške se ne bi smjele događati stvar je u tome da se takve greške rade učestalo iz tih razloga djeca a i sami treneri gube volju bavljenja sportom", izjavio je trener Denis Grubić.

 
 
 

Zadnje vijesti

Udahni, okusi, doživi vina Brodsko-posavske županije

Nakon 30 godina prvi hrvatski redarstvenici priznati kao postrojba

Ministarstvo hrvatskih branitelja podržava šahiste, donirani šahovski kompleti

SPORT

Dobra vijest

Ministarstvo hrvatskih branitelja podržava šahiste, donirani šahovski kompleti

NAJČITANIJE DANAS

Zbog epidemije

Ovogodišnji "Slavonija fest CMC 200" odgađa se do daljnjega, izgledno i otkazivanje

FOTO GALERIJA

Najbolji kafić Soho, restorani Grozd i Eden te konobar iz Savusa

Proslavljena 6. obljetnica postava Stope svetog Martina u Lovčiću

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"