Uspješan nastup Škorpiona u Đurđevcu

U subotu, 3. studenog 2018. održalo se natjecanje u taekwondo-u pod nazivom 3. PICOK OPEN.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.11.2018
Uspješan nastup Škorpiona u Đurđevcu


 Na natjecanju je sudjelovalo 204 natjecatelja u konkurenciji 18 klubova, a organizator natjecanja bio je TKD klub iz Đurđevca koji je prije početka natjecanja svim natjecateljima uručio prigodne poklone.

Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba nastupio je sa 7 natjecatelja koji su osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje. Teo Opačak zlatna medalja, Borna Đula, zlatna medalja, Luka Mirosavljević u borbi za prvo mjesto predao je meč zbog ozljede i osvojio srebro u borbama i kicku, Ivan Stanić osvojio je brončanu medalju, Valentina Mamić broncu u kicku i borbama. Pokal za 2. mjesto ekipno dobili su članovi Škorpiona u kicku. Sveukupno osvojeno je 8 medaljaa i pokal.

Na natjecanju su nastupili Lorena Ereš i Lea Todorović koje su nažalost ostale bez naslova. U pratnji natjecatelja bio je trener Denis Grubić nosioc majstorskog zvanja 4.dan.

Također, 21. listopada 2018. juniorka Kristina Knežević nastupila je na 6.PRVENSTVU HRVATSKE U FORMAMA 2018., u vrlo jakoj konkurenciji sa predstavnicama reprezentacije, izabranima za odlazak na svjetsko prvenstvo, te stranim predstavnicama. Kristina zauzima 5. mjesto, plasman nije osvojen, ali s obzirom na konkurenciju rezultat je odličan.   

 
Zadnje vijesti

“Ni ove godine ne dvoji, za brodsko rodilište izdvoji!”

Uspješan niz nogometaša Oriolika i dalje traje

Prošli tjedan 26 prometnih nesreća, poginule dvije osobe

FOTO GALERIJA

Srce za Vukovar, da se ne zaboravi!

Obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Krešimir Šimić predstavio dokumentarac "Smije li ratnik plakati" na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Otvoren Lovački muzej u Slavonskom Brodu, prvi u Slavoniji!

Lovci darivali garčinskog župnika