Uskoro se nastavlja izgradnja stadiona kraj Save

Nakon izgrađene istočne tribine, Grad nastavlja s izgradnjom stadiona kraj Save.

Autor: Brodportal | Datum objave: 04.07.2021
Uskoro se nastavlja izgradnja stadiona kraj Save


 Osim izgradnje pomoćnih terena čiji se radovi trenutno odvijaju unutar kompleksa stadiona, Grad Slavonski Brod uskoro započinje s izgradnjom južne tribine.

Naime, u srijedu je bio krajnji rok za dostavu ponuda na raspisani natječaj te je zaprimljeno ukupno sedam ponuda zainteresiranih gospodarskih subjekata, a trenutno su u tijeku pregled i kontrola zaprimljenih ponuda.

U sklopu projekta, u ovoj fazi predviđena je izgradnja južne tribine u dvije cjeline. U sklopu tribine nalazit će se svlačionice za igrače, prostori za sudce, privremene sanitarije, VIP lođa sa VIP lounge prostorom s popratnim sanitarijama te servisnim prostorima. Osim toga, predviđeni su i prostori za trening igrača i teretana, soba za liječnika, caffe bar, soba hitne pomoći, prostor za komentatore i medije, prostor za prodaju karata te klupske i uredske prostorije sa servisnim prostorima i sanitarijama.

Za VIP gledatelje predviđeno je 120 mjesta sa zatvorenim lounge prostorom u pozadini. Gledateljima je predviđeno otprilike 1400 sjedećih mjesta (ne uključujući VIP). U sklopu projekta predviđeno je i 6 invalidskih mjesta, a građevinska bruto površina predmetne građevine iznosi 1715 m2.

Buduće izdanje sportskog objekta stadiona kraj Save trebalo bi predstavljati centar sportskih zbivanja u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Održani 24. po redu Rešetarački susreti pjesnika

Marsonia slavila na gostovanju u Pleternici unatoč igraču manje i ranom vodstvu domaćih

30. obljetnica osnutka 121. brigade HV Nova Gradiška

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni