Uskoro 17. natjecanje mladih modnih dizajnera "Do You Speak Fashion"

Portanova Fashion Incubator, najutjecajnije regionalno natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere u regiji, kampanjom DO YOU SPEAK FASHION najavljuje svoje 17. izdanje koje će se održati 10. i 11. studenog u centru Portanova u Osijeku.

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.09.2017


 “U općoj histeriji koja je zahvatila svijet i modnu industriju, danas je teško odrediti što je ukus i što je dobar ukus. U tom sveopćem kaosu zapravo pravila nema, brendovi sve više liče jedan drugome.” kaže Nikola Beban, voditelj projekta PFI.

“Moda nam je danas dostupnija nego ikad prije i koristimo ju za komuniciranje svojih ideja i identiteta. Uživamo u toj slobodi kreiranja vlastitog stila i to je ono što ova kampanja slavi.” 

Šest mladih dizajnera, svježa krv naše modne scene, izabrani su za zaštitna lica najavne kampanje za 17. Portanova Fashion Incubator. Mona Lacko, Mirjana Klepić, Antun Aščić, Sonja Lamut, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, svi su svoje karijere počeli na osječkoj pisti da bi danas postali mladi poduzetnici čiji je rad i originalan stil zapažen.
 
Autorski tim čine Mare Milin (fotografija), Krešimir Grančarić (grafika), Petar Trbović (styling), Kristina Atletić i Nada Viljevac (MUA i hair za učilište Profokus). 

Zadnje vijesti

Pronađeni kradljivci s područja Slavonskog Šamca i Bukovlja

Hrvatskoj nedostaje i pedijatara

Minimalni poraz s 3:2 odbojkaša Marsonije od Siska

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja