Uoči 7. kola gusto pri vrhu Međužupanijske nogometne lige Brod/Požega

Nakon što su u prošlom kolu Međužupanijske nogometne lige Brod / Požega dvije vodeće ekipe iz Bukovlja i Sibinja poražene malo se zgusnulo u bodovima na vrhu ljestvice.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 05.10.2019
Uoči 7. kola gusto pri vrhu Međužupanijske nogometne lige Brod/Požega


 Osim toga više u ligi nema neporaženih klubova, dok pobjedu nisu zabilježili samo Sikirevci. Unatoč porazu u Starom Slatiniku nogometaši Slavonca iz Bukovlja ostali su na 1. mjestu, ali sada imaju bod ispred Kuzmice i 2 u odnosnu na trećeplasirani Svačić koji ima isti broj bodova kao i klubovi iz Gornje Vrbe i Sibinja. Koliko je sve izjednačeno pokazuje i 6. mjesto Željezničara koji za vodećim zaostaje samo 3 boda. Međutim, u Bukovlju nemaju za cilj plasman u viši rang, odnosnu u Treću ligu – istok.

Bez obzira na 2 primljena gola u prošlom kolu u Starom Slatiniku momčad Marija Petrovića i dalje ima najbolju obranu koja je u 6. kola primila 4 gola, dok imaju i najučinkovitiji napad lige sa 16 postignutih golova.

Pred nogometašima Svačića iz Starog Slatinika sutra je na rasporedu utakmica 7. kola u kojoj će na gostovanje u Sikirevce kod ekipe koja se nalazi na posljednjem mjestu na prvenstvenoj ljestvici te do sada još nije osvojila bod.

U dosadašnjem dijelu sezone sva 3 boda iz Sikirevaca odnijeli su Lipik i Kaptol, dok je Svačić trenera Marija Tadića bez pobjede u gostima. Oni su po bod osvojili kod Željezničara na Stadionu "Stanko Vlainić – Dida" i u Lipiku, dok su s 3:0 poraženi u Sibinju. Gledajući ljestvicu Narančasti iz Starog Slatinika sutra su u Sikirevcima favoriti za prvu pobjedu u gostima u ovoj sezoni.

Vrlo zanimljivo moglo bi sutra biti u Sibinju u kojem domaća Mladost na svom terenu ugošćuje slavonskobrodski Željezničar. Na ljestvici su Sibinjci na 5. mjestu, dok su Ljubičasti šesti i za njima zaostaju samo bod. U prošloj domaćoj utakmici momčad trenera Dinka Rosandića nije pobijedila Požegu, pa se protiv Željezničara njegovi igrači žele iskupiti kao i za prvi poraz u sezoni koji su doživjeli u prošlom kolu u Oprisavcima. 

U preostalim sutrašnjim utakmicama 7. kola  Međužupanijske nogometne lige Brod / Požega koje sve počinju u 15,30 još će Tomislav u Donjim Andrijevcima ugostiti Hajduk iz Pakraca, dok u Kaptolu istoimeni domaćin dočekuje Omladinac iz Gornje Vrbe.

Zadnje vijesti

Održana šesta Mićina ajvarijada

Danas utakmice 5. kola u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Brod / Požega

Jedna osoba preminula, sedam novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“