Umjesto utakmice s Amaterom, trening u dvorani

Loši vremenski uvjeti razlogom su zašto je odgođena prijateljsko – pripremna nogometna utakmica između Amatera i Marsonije koja se u utorak na večer trebala pod rasvjetom igrati na Stadionu na Jelasu. Treneri Špehar i Bertok nisu htjeli izazivati ozljede igrača po lošem i teškom terenu za igru te je najbolja odluka za sve bila odgoditi utakmicu za slijedeći tjedan.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 14.02.2018
Umjesto utakmice s Amaterom, trening u dvorani


 Tijekom ovih zimskih priprema trener Marsonije Špehar suočava se s problemom otkazivanja utakmica. Prevrtljiva veljače i snijeg razlogom su odgođenih utakmica, prvo u Jurjevcu, pa onda i u Orašju, da bi sada iz istog razloga došlo do odgode susreta s Amaterom na Jelasu. Stoga je trener Špehar umjesto toga odradio dvosatni trening u dvorani Vijuš.

Bez obzira na 3 odgođene pripremne utakmice, Bijelo – crni su do sada odigrali 2 susreta. Prvo su sa 6:1 na igralištu MV Croatije nadigrali Mladost iz Sibinja, da bi prošli vikend u Zagrebu protiv trećeligaša HAŠK-a bilo bez pobjednika 1:1. Jedini pogodak za Brođane nakon dodavanja Antonija Kurbalića postigao je Hrvoje Mišić. Imali su nogometaši Marsonije i međusobnu utakmicu na svom pomoćnom igralištu, dok se igrački roster i dalje kompletira. Gledajući pozicije Špeharova momčad prije početka priprema bila je najtanja u obrani i na golu. Konkurenciju za 2 standardna stopera Čanića i Balentovića pojačao je Viktor Golemović koji je ove zime došao iz Amatera. On je u Marsoniji prošao cijeli omladinski pogon tako da se sada vraća u matični klub.

Bruno Boban (foto: SBTV)

Do sada je Marsonia nakon ozljede Marka Gavrića bila na samo jednom golmanu i to Ajdinu Memoviću. Stoga je ove zime angažiran Brođanin Ivan Petar Džabić koji je ponikao u Željezničaru, da bi nedavno došao i Splićanin Vlade Tomaš. Radi se vrataru kojem je posljednji klub bilo Komarno u Drugoj Slovačkoj ligi. Osim toga bio je u slovačkom Svaty Juru, pa austrijskom St. Andri, da bi u splitskom Hajduku prošao kadete i juniore. Među seniorima je jedan period bio u drugoj ekipi Hajduka, dok je prvi klub Tomašu bio Orkan iz Dugog Rata. On će u Marsoniji pojačati konkurenciju na golu te je nakon Dragan Stojkića novi vratar koji doalzi iz Splita.

Matej Sivrić (foto: SBTV)

Na treningu u dvoranu Vijuš nije bilo: Čanića, Meseljevića, Memovića i Kalanja koji su bolesni ili su u fazi oporavka od ozljeda. Na treninzima je i vratar Marko Gavrić koji još uvijek ne može raditi punim intenzitetom. Sa strane su vježbali Bruno Boban kojeg muči zadnja loža, dok je Matej Sivrić osjetio zatezanje prepone. Slijedeću pripremnu utakmicu Bijelo - crni imat će u subotu, 17. veljače u Višnjevcu protiv istoimenog domaćina koji je član Četvrte lige - istok.  

Zadnje vijesti

Poziv svim proizvođačima kulenove seke da donesu svoje uzorke na ocjenjivanje kvalitete

Tko koristi poljoprivredno zemljište – od sljedećeg tjedna bit će javni podatak

Tražiš li ga onda si posramljen, ne tražiš li njima ekstra milijunska zarada

VIJESTI

4. FESTIVAL KULENOVE SEKE NAJVEĆE HRVATSKO I MEĐUNARODNO NATJECANJE PROIZVOĐAČA

Poziv svim proizvođačima kulenove seke da donesu svoje uzorke na ocjenjivanje kvalitete

NAJČITANIJE DANAS

Pobjednika odlučila jedna lopta

Odličan meč između odbojkaša Marsonije i Zrinskog iz Nuštra

FOTO GALERIJA

Najbolji županijski sportaši Tot, Novaković, KKK Olimpik i ŽOK Nova Gradiška

Jandroković: ovo je najjača HDZ-ova organizacija i vrijeme je da HDZ ponovno ima i gradonačelnika Slavonskog Broda!

HKUU “Trenk“ Nova Gradiška - kvalitetnim aktivnostima kroz 2018. godinu

Novi uspjesi natjecatelja Športskog plesnog kluba Top dance

Učenici iz Gundinaca i Sikirevaca družili se uz knjige (nelektirne!)