Uklonjena stabla i reklamni panoi, od tada nigdje nikog

Prije samo tjedan dana Brodportal je opširno nagovijestio i fotografijama užurbanih radnika i uposlenih bagera i drugih strojeva dokumentirao početak radova na budućoj brodskoj, "Svačićevoj", aveniji.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 17.01.2018
Uklonjena stabla i reklamni panoi, od tada nigdje nikog


 Na relativno malom prostoru radnika, dizalica i bagera tih je dana bilo napretek, već su vozači počeli pribojavati kako će to sve skupa biti kada još i kopanja krenu.

Sada, tjedan dana kasnije, na budućem velikom gradilištu, doslovce, nigdje i nikog. Radnika i strojeva nema na budućoj trasi već danima, a mogli su (is)koristiti za ovo doba godine vrlo toplo i suho vrijeme. Stabla koja su smetala izgradnje budućoj trasi sjevernih kolnika doduše uklonjena su, a potom mir i tišina. Ne ulazeći u izvođačevu planiranu dinamiku, način i tijek realizacije projekta vrijednog 27 milijuna kuna, možda se "to" moglo početi i prije pa bi prije bilo i gotovo.

Ovako, sada se okišilo, najavljuju i obilniji snijeg, na trasi buduće avenije danas snimismo tek jedan bager i omanji valjak, te žičanu ogradu koja je ne znamo iz kojeg razloga postavljena tako da gotovo priječi pješacima da stazom prođu do trgovačkog centra, kolodvora, pošte. Podsjećamo, tek, da je izvođač okončanje radova prve faze, prema postavljenim rokovima, najavio u roku od osam mjeseci, pa i koji mjesec ranije, ako im vremenske prilike budu išle u prilog...  

Zadnje vijesti

“Ni ove godine ne dvoji, za brodsko rodilište izdvoji!”

Uspješan niz nogometaša Oriolika i dalje traje

Prošli tjedan 26 prometnih nesreća, poginule dvije osobe

FOTO GALERIJA

Srce za Vukovar, da se ne zaboravi!

Obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Krešimir Šimić predstavio dokumentarac "Smije li ratnik plakati" na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Otvoren Lovački muzej u Slavonskom Brodu, prvi u Slavoniji!

Lovci darivali garčinskog župnika