Uhvaćen recidivist - kažnjen novčanom kaznom od 14 tisuća kuna

Dana 10. rujna, u 19.05 sati, prilikom kontrole prometa u Prvči, policijski službenici policijske postaje Nova Gradiška, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao alkoholizirani 54-godišnjak.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.09.2020
Uhvaćen recidivist - kažnjen novčanom kaznom od 14 tisuća kuna


 Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,05 promila, te je zadržan u policiji na otriježnjenju. Policijski službenici su 54-godišnjaka potom uz optužni prijedlog priveli u Općinski sud u Slavonskom Brodu, Stalna služba u Novoj Gradiški, gdje je u žurnom prekršajnom postupku, dana 11. rujna, kažnjen je novčanom kaznom od 14 tisuća kuna, uz izrečenu zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od osam mjeseci.

Policija i dalje nastavlja s pojačanim aktivnostima usmjerenim na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), te prema ponavljačima teških prometnih prekršaja - recidivistima.  Apeliramo na sudionike u prometu na oprez i pridržavanje prometnih propisa.

Zadnje vijesti

Ispred ugostiteljskog objekta u Donjim Andrijevcima teško ozlijeđen 18-godišnjak

VIJESTI

Policija izvijestila

Ispred ugostiteljskog objekta u Donjim Andrijevcima teško ozlijeđen 18-godišnjak

FOTO GALERIJA

Nova rasvjeta u Tvrđavi Brod

Putnici autobusa napustili Slavonski Brod

Uređenje parka u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

"Da umrem ne bih stao" - arheološke i povijesne priče o trčanju

Održana 20. Smotra folklora "Inati se Slavonijo" u Šumeću