Ugostitelji smiju raditi nakon 23 sata

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je najnovije preporuke za rad ugostitelja

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.05.2020
Ugostitelji smiju raditi nakon 23 sata


 Tako kafići i restorani smiju raditi i nakon 23 sata, no ostala epidemiološka pravila su ista, pa razmak između stolova mora biti najmanje metar i pol.

Obavezna je dezinfekcija ruku i stolova, te nije dopušteno zadržavanje za šankom.

Zatvoreni prostori moraju se redovito prozračivati, a zaposlenici trebaju nositi maske i rukavice i svaki dan mjeriti temperaturu.

Zadnje vijesti

Održana 8. biciklijada „Tko prvi magarac“

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Spartan treninzi pripremili poseban paket članarina za učenike i studente

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“