Ugostitelji smiju raditi nakon 23 sata

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je najnovije preporuke za rad ugostitelja

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.05.2020
Ugostitelji smiju raditi nakon 23 sata




 Tako kafići i restorani smiju raditi i nakon 23 sata, no ostala epidemiološka pravila su ista, pa razmak između stolova mora biti najmanje metar i pol.

Obavezna je dezinfekcija ruku i stolova, te nije dopušteno zadržavanje za šankom.

Zatvoreni prostori moraju se redovito prozračivati, a zaposlenici trebaju nositi maske i rukavice i svaki dan mjeriti temperaturu.

Zadnje vijesti

Kako postati ekološki proizvođač?

FOTO GALERIJA

Radovi na energetskoj obnovi Osnovne škole „Vladimir Nazor“ teku prema planu

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu