Udruga Limes u akciji obnavljanja i opremanja kuće Kate i Filipa Nikičić

Završena je uskrsna humanitarna akcija Udruge Limes obnavljanja i opremanja kuće Kate i Filipa Nikičić.

Autor: bportal | Datum objave: 24.03.2016
 Akcija je započela 21. veljače 2016. godine, a završena je postavljanjem štednjaka na drva, perilice rublja i novog ormara u kuhinji. Ono što je napravljeno kod bake Kate je iskopan i zaliven temelj, potom dozidan zid koji se urušio i stavljen novi prozor. Potom su kuhinja i smočnica nasuti i betonirani podovi u tim sobama. Zidovi su obojeni, a u kuhinju je postavljen novi štednjak za drva i ormar za posuđe. Na kraju je od donacija kupljena perilica rublja i time je završena humanitarna akcija. Stari štednjak na drva i perilica rublja dani su Andriji Posavcu koju skuplja staro željezo te smo mu na taj način dali malu donaciju. On je pomogao “skratiti” ormar i urediti ga za postavljanje. Cijelu akciju i komunikaciju sa donatorima i sponzorima vodio je predsjednik Udruge Josip Jagodar.

Udruga zahvaljuje sponzorima koji su se uključili u akciju s donacijama, pokućstvom ili fizičkim poslovima. Sponzori i donatori su: anonimni donator (5000 HRK) za materijal za temelj i zid koji se urušio, tvrtka “Građevinar Oriovac” d.o.o. (vlasnik Alojz Milković), Općina Oriovac (načelnik Antun Pavetić), Bauhaus (Zlatko Petrović, Jankomir-Zagreb), tvrtka “Oriolik” d.d. (vlasnik Stjepan Pišonić), tvrtka “Dinamix” d.o.o., tvrtka “Rekord-Tim” d.o.o., Anita Hrgović, saborska zastupnica Ljubica Maksimčuk, Mijo Ćosić, Antun Sekulić, Krešimir Rudec, Mateja Kuprešak te članovi Kreativne udruge mladih “Limes” koji su uredili ormar i dali dio financijskih sredstava.

Zadnje vijesti

Opačak-Bilić: Građani su pokazali da ne žele promjene

Ćosić: Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu

Prvi rezutati DIP-a: HDZ uvjerljivo vodi, potpuni potop Restart koalicije

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika